Stor aktivitet i Premier League under VM. Milliardene ruller allerede.

Premier League starter opp 11. august, overgangsvinduet stenger den niende i samme måned, noe som tvinger fram stor aktivitet under mesterskapet i Russland. 

Chelsea har kommet til enighet med Antonio Conte, som får hundre millioner kroner for å reise hjem til Italia, som en lykkelig mann. Inn kommer noe mer ukjente, Maurizzio Sarri.

At den tidligere Napoli-manageren skal kunne løfte Chelsea et par hakk opp på Premier League-tabellen, ser vi på som en utfordring, men den nye sjefen, som får med seg Gianfranco Zola som assistent, får kanskje nye ressurser til å bygge sitt eget lag.

Aleksandr Golovin, CSKA Moskvas midtbanespiller, som nå spiller VM på hjemmebane for Russland, kan fort bli den første signeringen for Chelseas nye manager, Sarri. Juventus skal ha lagt inn et bud på 22-åringen, pålydende €15 mill. Golovin gjorde ett mot Saudi Arabia og la opp til to andre mål i 5-0 seieren i første kamp.

Vi ser at Eden Hazard, flørter med Real Madrid, og kan være på vei bort fra Stamford Bridge.

Stor aktivitet i Premier League under VM.

Stor aktivitet i Premier League under VM
Maurizzio Sarri blir den niende manageren for Chelsea, under Abramovich Foto: Wikipedia.org

Uroen rundt London-klubben er ikke over av den grunn. Så lenge den mediesky eieren, Roman Abramovich, ikke får Visum til å reise inn i England, vil det bli vanskelig for ham å drive klubben også. En lang rekke interessenter, deriblant en Manchester United-fan, skal være villig til å kjøpe Chelsea.

Russeren har brukt og kastet en rekke managere i sin tid som Chelsea-eier siden 2003. Claudio Ranieri, José Mourinho i to perioder, Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Carlo Ancelotti, Andre Villas-Boas, Roberto Di Matteo og Antonio Conte. Det vil overraske oss meget, om Maurizzio Sarri blir sittende særlig lenge.

Nyopprykkede Wolverhampton har signert topp-keeperen, Rui Patrício, fra Sporting Lisboa. Målvakten kommer på free-transfer, men kunne ha kostet så mye som €18 mill. om ikke ledelsen begynte å kødde det til for at overgangen ikke skulle gå i orden. Spilleren terminerte sin kontrakt og signerte for Wolves.

Arsenal har også sikret seg ny målvakt og en ypperlig konkurrent til Petr Cech, Bernd Leno kommer fra Bayer Leverkusen for £20 mill. Unai Emery har store sko å fylle på Emirates Stadium, etter Arsene Wenger, men skal få muligheten å bygge sitt eget lag, rydde i stallen og signere ‘egne’ spillere. Stephan Lichtsteiner har også skrevet under for Arsenal, han kommer på free transfer fra Juventus. 34-åringen er med i sitt siste VM, forsvarsspilleren finner du i den sveitsiske drakta.

Jack Wilshere (26) er et navn som nevnes ofte i dette overgangsvinduet. Midtbanespilleren har ytret at han ønsker seg nye utfordringer og så langt takket nei til en ny kontrakt med Arsenal. En rekke klubber ønsker den tidligere landslagsspillerens tjenester, men engelskmannen sitter på gjerde så lenge som mulig, for å se hvilke tilbud han får.

Jorginho skal være nær en overgang til Manchester City. Ifølge SkySports, skal Napolis gode midtbanespiller koste £46,5 mill. Italieneren har tidligere spilt for Verona.

Liverpool har allerede sikret seg Monacos midtbanespiller, Fabinho, prislappen er på £43,7 mill. 24-åringen har 4 landskamper for Brasil, men ble ikke plukket ut til VM i Russland.

Willian kan reise etter sin tidligere sjef i Chelsea, José Mourinho. Manchester United skal være villig til å betale £60 mill. for brasilianeren. Det er overraskende mye penger for en spiller som runder 30 år i august. Fred, har allerede signert for Manchester United fra Shakhtar Donetsk, han kostet £52 mill.

Det er ventet at Julen Lopetegui, som tok over Real Madrid etter Zinedine Zidane, etter å ha fått fyken for det spanske landslaget, kun timer før VMs første kamp, tar med seg Spanias keeper, David De Gea tilbake til Spania etter VM. Jerome Boateng skal være høyt oppe på José Mourinhos liste over nye spillere. Bayern München-spilleren er med i VM for sitt Tyskland. Diogo Dalot (19)har signert for Manchester United, unggutten kom er fra Porto.

Raphael Varane kan også være på vei til Manchester United. Real Madrid-spilleren kan være med å forsterke Mourinhos forsvar, men først må storklubbene, som har gjort en lang rekke avtaler med hverandre tidligere, komme til enighet igjen. 25-åringen er med i troppen til Frankrike under VM.

Nabil Fekir (24) har lenge vært på Jürgen Klopps liste over ønskede spillere, og skulle kunne erstatte Coutinho, men foreløpig er det ingen enighet mellom Liverpool og Lyon. Fekir er med i den franske troppen under VM i Russland. Romas målvakt, brasilianeren Alisson, har også vært linket til Liverpool, men lite blir avgjort før VM er over.

Milliarder av kroner skal bytte eiere før overgangsvinduet stenger. Hundrevis av spillere vil bytte klubb. Vil du være blant de første til å få med deg de aller største overgangene, til og fra de største engelske klubbene – følg oss gjerne på Facebook.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves har signert Portugals målvakt – done deal!

Wolves har signert Portugals målvakt – done deal! Portugal som spilte uavgjort 3-3 mot Spania nylig, har nesten like gode...

Slik holder du deg ung til sinns!

Slik holder du deg ung til sinns! De fleste kvinner og menn ønsker å leve et så godt liv som...

Lukk