Prinsesse Catherine, eller hertuginne av Cambridge skal snart føde en arving til den stolte britiske krone. Om det blir en prinsesse eller en prins er det fortsatt bare Kate (31) og William (31) som vet, om noen. 

Kate Middletone er den søte jenta fra Reading som fikk prinsen og om noen år mer enn halve kongeriket. Hun vil bli blant de mektigste og rikeste vinner i verden, og er allerede den mest fotograferte kvinne på kloden.

Foto: Flickr/ The Online Jeweller Magazine


Et voldsomt ansvar hviler på hennes smale og spede skuldre, men hun har et voldsomt støtteapparat rundt seg.

29. april 2011 giftet Catherine seg med sin kjæreste, kronprins William i mektige Westminster Abbey i London, med en hel verden som vitne. Kate ble til hertuginne av Cambridge, og kommende dronning av Storbritannia en gang i framtiden.

– Nå venter det flotte kongelige paret sitt første barn sammen, allerede fått navnet «baby Cambridge» blant britiske presse og media folk. Termin er satt til medio juli, så noe stort kan skje på ball-øya om kort tid.

Som «Anglofile» Rojalister er det på sin plass med et til lykke til Kate Og William med familieforøkelsen.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kong alkohol herjer blant norsk kvinner og menn

Norske Kvinner har aldri drukket mer vin enn i 2013, og norske menn handler mer enn noen gang i utlandet,...

Tone Damli har funnet kjærligheten på ny!

Tone Damli har funnet kjærligheten på ny! Norges mest omtalte artist de siste årene har nok være IDOL-dommer Tone Damli....

Lukk