I LOVE CURVES

 

YES!! Endelig en god nyhet hva kropp anngår. Damer skal ha rumpe, pupper og lår og det er det de fleste gutter som mener. Alle de nevnte damer i denne artikkelen har rumper som rumpen skal være, og endelig har dette kommet i lyset, måtte det bare fortsette!

Jeg personlig har et moto som jeg skal sette på agendaen så ofte jeg kan: I LOVE CURVES!

Takk Cathrine for at du setter dette på dagsorden. Det er så mange kvinner som gjemmer seg fordi de ikke vil vise kropp som de tror er for tykke. Slutt med det! Er du frodig så vis deg fram- guttene/ mennene elsker frodige damer, jeg sverger på at dette stemmer. Jeg har snakket med nesten 70 voksne menn og spurt om de liker tynne eller frodige damer, og mer enn 90 % av disse vil ha damer som heller er frodige enn tynne!!:):)

Fram med rumpen, puppene og lårene jenter!

– Jeg har en formfull kropp. Jeg har store pupper og denne massive rumpa, men jeg liker å se annerledes ut, sier Williams i augustutgaven av magasinet Harpers Bazaar.

Med denne uttalelsen føyer hun seg inn i rekken av kjendiser som åpent og frittalende har omfavnet sine bredere bakdeler i løpet av sommersesongen. Kim Kardashian er en annen kjendis som forteller hvordan hun endelig setter pris på sin runde rumpe, etter at hun ble mobbet for størrelsen gjennom skoletiden.

– Jepp, jeg er jenta med den store rumpa. Jentene på skolen pleide å klype meg i rumpa og fortelle meg hvor stor den var. Det var bare på tull, men jeg prøvde allikevel å dekke den til med skoleuniformen min. Nå har jeg lært meg å sette pris på den, sier Kardashian til Daily Telegraph.

Asså. hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut til å være lagd til enten folk som holder på å sultehjæl eller folk som er både tynne og kortvokste?

Jeg skjønner at det er forskjell på størrelsen på folk, sånn vil det jo alltid være og, men det er så mye vanskeligere- spesielt for damer har jeg hørt- å finne seg klær i sin størrelse, hvis man ikke ser ut som en av fotomodellene på diverse «cat-walker» fra Paris eller andre verdens metropoler.

Jeg er av den oppfatning at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår! Det er det som er forskjell på damer og menn. At damene ser ut som nettopp det. Og jeg kjenner ingen menn som er spesielt glad i «knokkel-sex». For det er jo det det blir når man har sex med noen som er så tynne at det nesten skrangler i ben og knoker når man holder på  i halmen…

Jeg mener det er alt for få kleskjeder som satser på klær til damer med litt kjøtt på bena. Det blir ikke bedre av at de aller fleste kjeder ikke gjør stort for å skaffe større størrelser av undertøy, strømpebukser m litt mønster og litt mer sexy stil heller…

Jeg vet det finnes mye fint på nettet men det er dette med å prøve før man kjøper, ikke alltid like lett å få til via pc´n…

Vi menn vil ha damer med kurver og vi vil at de skal kunne kle seg sexy, hvorfor er det så vanskelig å få til i dette landet? Har dere gode råd så hører jeg gjerne fra dere!

Plus size girls is the sexiest…

kilde minmote.no

http://minmote.no/index.php/2010/07/store-rumper-er-sommerens-st%C3%B8rste-trend/

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Prins Daniels oppgaver

  Prins Daniel- prinsen som fikk sin prinsesse Victoria, halve kongeriket og alle svenske hjerter etter det fantastiske sommerbryllupet i...

bokanmeldelse

Skulle du måtte lese en bok så må du bare lese denne- Dette er den beste boken jeg har lest...

Lukk