Større rumpe, pupper og lår, ønsker for det nye året?

I følge det amerikanske nettstedet Buzzfeed.com, burde Disney-konsernet tatt sitt ansvar å gjøre Pocahontas, Barbie og de andre figurene mer menneskelig.

Det betyr mindre unaturlig og usannsynlig tynne, slik vi kjenner de fra tegnefilmene.

Et skritt i riktig retning om man skal ha et ønske for at det skal bli et mer normalt kropps-fokus i framtiden, spesielt kanskje blant unge jenter.

– I media forøvrig har det vært et langt større fokus på rumper enn noen gang tidligere. Rumper i ordets rett forstand, store, frodige og svulmende rumper, slik du blant annet finner Nicki Minaj i musikkvideoen, Anaconda. Om det er slik en rumpe bør se ut, må andre få bestemme.

Kim Kardashian og hennes team forsøkte også å få internett til å knele da de publiserte noen falske bilder av hennes berømte bakdel, uten å lykkes.  2014 stod utvilsomt i den frodige rumpas år.

Større rumpe, pupper og lår - ønsker for det nye året?
Hot Gossip Italia via Compfight

Større rumpe, pupper og kanskje lår, er ønsker for det nye året for mange unge kvinner. Mye av skylden for dette må Kim Kardashian og hennes søstre får skylden for.

– Utseendet vil bli viktig også i framtiden for de fleste, det mest skremmende med dette fokuset, er at de normale av oss. Vi med noen skavanker her og der, med noen ekstra kilo for mye blir gjemt vekk i kjeller og på loft. Vi kan ikke vises for de andre perfekte.

– Ikke vil vi kunne få jobb i TV eller media-bransjen fordi vi rett og slett ikke er pene nok. Om du ser på diverse reality-TV programmer, kanskje bortsett fra Farmen, så er de fleste usedvanlig vakre. å Farmen er det fortsatt noen fra den «vanlige verden», men trenden ellers er farlig perfekt. Har du f.eks sett noen overvektige normale mennesker på «Paradise Hotel»? Ikke vi heller.

Om vi aksepterer et «perfekt samfunn» med kun vakre mennesker i betydningsfulle stillinger, der jobben blant annet går ut på å være på TV, vil det før eller siden bli slik. Det er slett ikke noe nytt fenomen at de som har utseende med seg, har langt flere fordeler enn de som slett ikke ser ut som et fruktfat.

Kvalifikasjonene forøvrig blir dessverre i alt for stor grad satt til side. Det er like dessverre utseende som kommer foran.

Tidligere i år kunne vi lese om Qatar Airlines, som ønsket å se kvinner som søkte på jobb, skulle stille i knekorte skjørt. Tror du en kvinne i ‘Plus Size‘ hadde hatt noen som helst sjanse til å få den jobben, enda hun ellers hadde de beste forutsetninger?

Det faktum at frodige kvinner som Kim Kardashian, Nicki Minaj, Adele og andre kjendiser med frodige attributter blir mer og mer omtalt er selvsagt positivt. Ikke nettopp fordi de er frodige, men for å vise at ‘Plus Size’ kvinner kan være både sexy og godt likt på en gang.

Ikke bare akseptert for utseende, men også som person, akseptert for den man er, og hvilke kvalifikasjoner og egenskaper man har som artist, yrkesaktiv kvinne eller bare kjendis.

Vargas

Tags: frodig, lår, Plus Size, pupper, rumpe, sexy, utseende

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pullis tar over WBA, Pardew tar Crystal Palace, men hvem tar over Newcastle?

Overgangene står ikke bare i kø for spillere når overgangsvinduet åpner, allerede før vi skriver 2015 har en rekke klubber...

Relasjoner- Hvorfor krangler dere om bagateller?

Om du er glad i din partner og ønsker å forbli i forholdet grunnet kjærlighet, i uoverskuelig framtid, og visa...

Lukk