Jeg vil oppfordre alle bloggere og andre  til å støtte opp om årets TV- aksjon som går til flyktningehjelpen-

Bloggere har makt og sammen kan vi utrette store forskjeller- Vi er så rike i dette landet at vi kan dele av vår overflod- Legg inn banneret for flykninghjelpen du også- med telefon nr som alle som kan være med å samle inn penger gjennom å gå med børser- kan ringe og melde seg på-

I løpet av 2 timer 1 søndag i oktober skal 100 000 bøssebærere besøke 2 millioner hustander. TV-aksjonen NRK  er verdens største innsamlingsaksjon målt i innsamlede beløp per innbygger og antall frivillige.

Denne dugnaden har NRK og det norske folk samarbeidet om siden 1974, og de siste årene har TV-aksjonen samlet inn ca. 200 millioner kroner. Til sammenligning samler den svenske TV-aksjonen inn ca. 70 millioner og den danske ca. 50 millioner.

Det som gjør TV-aksjonen helt spesiell er det enorme frivillighetsapparatet. I tillegg til de 100 000 bøssebærerne jobber 7000 frivillige frem til oktober med gjennomføringen av aksjonen.

De frivillige engasjerer lokalmedier, idretten, kirker, skoler, barnehager, næringslivet og mange flere. Det arrangeres vervestunt, konkurranser, basarer, vaffelsalg og det ringes iherdig for å få tak på nok bøssebærerne. Selve gjennomføringen gjøres også av frivillige, og ildsjeler i alle kommuner står bak. Kommunene er ikke pålagt å gjøre dette arbeidet.

Lojaliteten ligger i stor grad til TV-aksjonen som dugnad og tradisjon, og det rekrutteres på tvers av organisasjoner, næringsliv, kultur og politiske partier. Medlemmer av andre hjelpeorganisasjoner enn Flyktninghjelpen vil derfor også bidra ved høstens aksjon.

Bli med og se at det nytter du også-  Jeg er med- er du?

Her er koden for disse bannerene: http://blimed.no/nor/Kampanjemateriell/Reklame

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Monstermaster til besvær, eller?

Hvis Hordaland og Rogland ikke skal gå helt i svart så må det på plass mer energiforsyning. Men om det er den...

Pass deg- ikke bli lurt

Mange har lett får å bli blendet i forelskelsens rus- Man stoler på mennesker etter få ukers bekjentskap, spesielt hvis...

Lukk