Flere studenter i mange forskjellige byer velger å ha sex med fremmede for penger. Penger som kommer godt med til tross for at de har ok økonomi de fleste. De har det de trenger av mat, klær og lommepenger. Men higen etter frihet til å velge betyr mer for noen studenter enn selvrespekt og integritet. Penger kommer foran det meste. 

Sex er viktig for mange, for stadig flere er penger viktigere.

Studenter med begrenset økonomi har funnet ut at det er mulig å gjøre begge deler. Dette er ikke noe som har skjedd over natten, men med internett så er det blitt en langt lettere hverdag for inne-prostituerte og nesten en umulig oppgave for myndighetene å få noe som helst kontroll på.

Over hele landet finnes det unge, norske jenter – både oppegående og ressurssterke; gjerne med store nettverk og høye ambisjoner – som velger å selge seksuelle tjenester. Selv med andre muligheter for inntekt.

Det finnes også menn som selger sex i Norge, også studenter, men det finnes ingen tall som kan peke på at dette er noen stor trend.

Forsker May-Len Skilbrei i Fafo (Institutt for anvendte internasjonale studier) var med på å kartlegge det norske sex-markedet i 2008, og har gjennom forskningen jobbet med innemarkedet i over 17 år.

Forskjellen på et «one night stand» og å ha sex med fremmede som ønsker å betale for det er jo «bare» pengene.

– Det er veldig vanskelig å si noe om andelen norske kvinner i innendørsmarkedet, men når det gjelder dem som ikke er under direkte tvang vil jeg tippe at det er snakk om noen hundre i løpet av et år. Dette er norske kvinner som ikke er nødt til å prostituere seg. De har stor grad av kontroll over egen situasjon og er i en privilegert del av markedet.

 

Students 1970s duplicate

University of Wollongong Archives via Compfight

Det er ikke fordi norske kvinner er mer kåte enn norske menn at kvinnelige studenter velger å knulle for penger. De synes det er ok, men det er pengene som teller. Mange prostituerte, spesielt i Oslo er utenlandske kvinner som farter rundt omkring i forskjellige storbyer og selger sex, noen gjør det fordi de må ha penger til dop, andre fordi det er pengene som trekker de ut på gata, eller i leiligheter utleid av deres «gigolo«.

Fellesnevneren er altså pengene.

Hvor går grensen for hva man er villig til å gjøre for en bedre økonomi? Smugle og selge dop, mennesker eller organer? Finner man de rette kontaktene så kan det meste selges for penger. Det er kjøpere der ute for alt.

Å selge sex er ikke en vare man må smugle, sex mellom to voksne mennesker der begge vil er ikke ulovlig før pengene kommer på bordet.

Selvsagt en enkel og smart måte å tjene penger på isolert sett. Bortsett fra at det i Norge er et lovbrudd.

Det er forbudt ved lov å selge seksuelle tjenester i Norge. Allikevel velger godt oppegående studenter å ha sex med vilt fremmede menn for noen tusen lapper.

Jeg skal prøve å ikke moralisere for mye da dette helt åpenbart er et fritt valg for den enkelte. Men hvilket samfunn vil man etterhvert få der pengene blir så viktig?

Å selge kroppen sin for penger er det eldste yrket i verden. Allikevel så burde vi ha kommet lengre i 2012 at det strengt tatt ikke var nødvendig.

Horekunden er ofte en helt vanlig familiefar som trenger spenning, oppmerksomhet, nærhet, noen å snakke med og sex. En eller flere av disse punktene får han ikke hjemme.

Menn er ikke mer opptatt av sex enn kvinner. De er muligens mindre opptatt av penger.

Studenter som velger å pule for penger må selvsagt holde dette for seg selv eller dele det med kun de aller nærmeste i vennekretsen. Det er ikke stuerent i så mange miljøer å selge sex. Derfor lever disse kvinnene og mennene, et dobbelt liv som på sikt kan skape problemer for de.

Men noe må man ofre for noen ekstra tusenlapper i en slunken student-lommebok.

 

Kilde:Dagbladet.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forstyrr aldri en kvinne når hun leser sin bok…

  Kona var lei av å bli forstyrret av familien hele tiden, så hun tok båten, rodde langt ut på...

Tatoveringer bør planlegges- ikke gjøres på impuls…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5KDL5W9Vr7M[/youtube] Å utsmykke sin kropp med kroppsmaling er en eldgammel tradisjon og som fortsatt er svært populær verden over. Her...

Lukk