Sex-kjøpsloven gjør det vanskelig, men slett ikke umulig å være student, og i tillegg selge sex på et åpent marked, via Internett i Norge. 1. januar 2009 ble sexkjøp kriminalisert i Norge. Sexkjøpsloven skulle kriminalisere kundene, og gjøre livet lettere for de prostituerte kvinnene.

I fjor ble 368 mennesker anmeldt for kjøp av seksuelle tjenester i Norge, viser tall fra Politidirektoratet. Det er det høyeste tallet siden loven ble innført.

– Flotte Hege Grostad selger sex for penger for å finansiere sine studier, og forteller via VG at det er langt flere studenter enn man skulle kunne tro, som gjør det samme. Mer enn 3000 kvinner selger sex i Norge, enda det er forbudt. Et forbud setter derimot ingen stopper for kjøp og salg av sex, det bare gjør det langt verre, spesielt for selgeren.

– Så lenge det er kunder og penger i markedet for verdens eldste yrke, vil det også være selgere. Sex-kjøpsloven vil aldri kunne stoppe det, bare komplisere det hele for alle involverte. Alle typer mennesker kjøper og selger sex, det er stor sjanse for at også seksuell samkvem mellom mennesker er kommet for å bli, uansett hvordan lovverket er.

Foto: Copyright Morten Pettersen

Studenter med begrenset økonomi har funnet ut at det er mulig å gjøre begge deler. Dette er ikke noe som har skjedd over natten, men med internett så er det blitt en langt lettere hverdag for inne-prostituerte og nesten en umulig oppgave for myndighetene å få noe som helst kontroll på.

Over hele landet finnes det unge, norske jenter – både oppegående og ressurssterke; gjerne med store nettverk og høye ambisjoner – som velger å selge seksuelle tjenester. Selv med andre muligheter for inntekt.

Det finnes også menn som selger sex i Norge, også studenter, men det finnes ingen tall som kan peke på at dette er noen stor trend.

 Det er ikke fordi norske kvinner er mer kåte enn norske menn at kvinnelige studenter velger å knulle for penger. De synes det er ok, men det er pengene som teller. Mange prostituerte, spesielt i Oslo er utenlandske kvinner som farter rundt omkring i forskjellige storbyer og selger sex, noen gjør det fordi de må ha penger til dop, andre fordi det er pengene som trekker de ut på gata, eller i leiligheter utleid av deres «gigolo«.

Fellesnevneren er altså pengene.

Kvinner og menn som ønsker å selge sex, bør få bestemme over egen kropp og sitt eget liv, uten at en lov skal sette en stopper for det. Loven bør selvsagt endres da den ikke på noen måter verken beskytter eller hjelper de den er ment for.

Det er galt av studenter å bryte loven, men burde det ha vært lov å bruke sex som hjelpemiddel for en skranten økonomi for studenter?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
IDOL- Her er finalistene 2013!

IDOL 2013 har vært en eventyrlig reise for deltagere, og ikke minst TV-seere Norge rundt. Noen har fått nerver,  noen har...

Bloggurat er med på å gi den mange nye lesere

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/7d883dffa9da1ef7c88841ba0f2893a19518520b Derfor bør du legge inn din kode på din blogg også, så kanskje jeg stikker innom en dag;)  ...

Lukk