Styr unna spillnettstedet BETSAFE! Som de fleste vet kan det være forbundet med risiko å spille med ekte penger på nett. Noen steder er det dessverre uærlige aktører der ute, som ikke tar deg får premien du vinner, ikke lar deg få tilgang til kontoen din. Eller trenerer det de kaller sikkerhet. Ved å ikke la deg logge inn når du har satt inn penger du ønsker å spille for.

Dessverre er det altså uærlige aktører som gjør hva de kan for å lure deg – BESAFE er et slikt nettsted. Styr unna! Du er dermed advart! Vi spiller på engelske fotballkamper, vi spiller ofte og mye, vi vinner også endel, men her har vi altså møtt store problemer. Vi ønsker å advare våre lesere. Styr unna spillnettstedet BETSAFE!

La oss ta det hele fra starten. Vi hadde brukt endel andre nettsider, men ønsket å gjenåpne vår konto hos BETSAFE, for å sjekke rutinene og se om oddsen var like god som andre steder. Det var lettere sagt enn gjort.

Da vi skulle logge inn, fikk vi beskjed om å kontakte kundeservice. At nettsiden har svenske, danske og norske ansatte, skal vi forsøke å ikke gjøre noe poeng av – nå er det bare notert. Siden har selvsagt base på Malta. Og Betsafe eies av digre BETSSON.

Ny e-postadresse

Kundeservice ønsket en ny epostadresse som vi hadde tilgang til og en gyldig legitimasjon for å bekrefte av vi var oss. Det skulle bare mangle. Nettsikkerhet er viktig for alle parter ved nettspill av et slikt kaliber. Vi gjorde som vi pleier når vi får klare beskjeder. Vi ønsket tross alt å bruke det vi hadde tilgjengelig på saldo.

Styr unna spillnettstedet BETSAFE!

Men når alt skulle være i skjønneste orden, begynte problemene og de har pågått i flere dager nå.

Lest? Kongen av Campingplassen bestemmer alt!

BETSAFE ønsker som vist under. Å ringe til oss for å gjennomgå en sikkerhetsklarert samtale. Litt merkelig, litt snodig og aldri en rutine vi har vært borti før. Så PR-kåte som vi er, har vi åpenbart ingen problemer med å snakke med noen på telefon, det sier vi ja takk til på flekken. Vi svarte på e-posten som sant var, oppgav telefonnummer og ventet på bekreftelse. Uten at noe skjedde. Og fortatt ikke.

Det er det som er haken, derfor skal du som seriøs spiller på nettet – styre unna BETSAFE.

Styr unna spillnettstedet BETSAFE!

Kunderservice svarer ikke

Du vil ikke få tilgang til din egen konto, så snart det er endel kroner der – vil du brått ikke kunne logge inn. Vi har per dato og etter gjentatte e-poster, ikke fått kontakt med noen hos BETSAFE. Vi får det samme svaret, hver gang. Svaret er: För att kunna gå vidare i ditt ärende ber vi dig återkomma med en tid och datum där du har möjlighet att ta emot ett samtal ifrån oss.

Problemet er at samtalen svenskene ber om, aldri kommer. Vi har bedt om samtale på tid og dato – uten at noe skjer. Ergo sitter kjeltringene på pengene våre og vi har ikke tilgang til kontoen. Vi anser pengene som tapt for alltid. Du bør advare alle spillere du kjenner. Del gjerne denne artikkelen med alle dine venner. Ikke bruk BETSAFE.com

Tack för din återkoppling till oss angående telefonsamtalet vi önskar ha med dig och hoppas att det är okej att jag skriver på Svenska till dig. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en trygg och säker sajt för alla våra användare och en del i det arbetet är att vi genomför en verifikation för att säkerställa att de uppgifter man angett när man skapat sitt konto är korrekta och att den person som står som ägare på kontot är den som använder det. Av säkerhetsskäl är alla konton med oss personliga och det är endast ägaren till kontot som kan använda det.

För att kunna gå vidare i ditt ärende ber vi dig återkomma med en tid och datum där du har möjlighet att ta emot ett samtal ifrån oss.

Med vänliga hälsningar, Betsafe Kundtjänst.

Spiller på engelsk fotball

Premier League er i en spennende innspurt mht hvilke av flere lag som kan nå Champions League og ikke. Dette er yndede spillobjekt for oss. Vi ønsker å se Wolves overraske igjen, vi spiller på uforutsigbare resultater, med stor innsats og vinner ofte. At det kan være et argument for å sperre kontoen kan hende, men vi velger å tro at det er andre årsaker. Dette er dog, helt åpenbart svindel på høylys dag.

Hva synes du om denne måten å behandle kunder på? Har du opplevd noe lignende vil vi selvsagt høre fra deg.

Vi benytter anledningen til å advare andre spillere, som bruker disse nettsiden. Finn andre og mer seriøse aktører som setter kundebehandling hakket høyere enn amatørene i BETSAFE. Til sist vil vi bekrefte følgende: Telefonnummeret BETSAFE og BETSSON opererer med på sin nettside, er selvsagt ikke i bruk.

Ikke gyldig telefonnummer

Spar penger og styr unna!

Betsson Experience Centre
Ta’ Xbiex Seafront, 
Ta’ Xbiex, XBX 1027, Malta.

+47 800 024 562

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Aperol Spritz er den mest populære drinken!

Aperol Spritz er den mest populære drinken! Skjønt, det er ikke en tradisjonell drink, slik du kjenner Mojito. Som er...

Lukk