Mauricio Pochettino (42) har hatt en glimrende sesong som sjef for Southampton, nå er det bekreftet at han tar over Tottenham etter at Tim Sherwood ikke fikk fortsette etter endte sesong. 

Flere av Spurs’s spillere og støtteapparat ønsket at Sherwood skulle få fortsette, en rekke eks-Tottenham stjerner la også inn ønske om å la den tidligere midtbanespilleren få prøve seg lengre enn de få månedene han fikk. En spydig Gary Lineker skrev følgende på Twitter da det ble kjent at Pochettino var ansatt:

Criticsm: Gary Lineker's tweet

Nå er saken klar, Tottenham må gå veien videre uten sin tidligere eks-spiller Sherwood. Mauricio Pochettino er den nye sjefen på White Hart Line. Spurs’s sterke mann, Daniel Levi vet å få det som han vil. Målsetningen til London-klubben er utvilsomt topp fire i Premier League for å nå en plass i Champions League, det ansvaret er det nå unge Pochettino som har fått.

Daniel Levi sa i en kort kommentar ved ansettelsen av argentineren at det var hans angrepsvillige spillestil, som ble avgjørende for at Tottenham valgte nettopp han som ny manager.


‘I Mauricio tror jeg vi har en hovedtrener som med sin høye energi, offensiv fotball,og som vil omfavne den spillestilen vi forbinder med vår klubb. ‘Han har en bevisst evne til å utvikle hver spiller som et individ, itillegg til å bygge stor lagånd og vinnermentalitet innad i laget’, heter det i en pressemelding fra Levi.

Det ligger i kortene at han vil komme til å forsøke å få med seg fler av Southamptons «Young Guns» som har vært så gode i sesongen som gikk. Luke Shaw og Adam Lallana starter neppe for Southampton igjen når sesongen starter i august.

Argentineren tok laget til en overraskende 8. plass. Plassen bak Manchester United.

42-åringen har en lang karriere bak seg i gode klubber som PSG, Bordeaux og Espanyol. Som manager har han vært sjef i Espanyol før turen gikk til  St. Mary og Southampton før han nå reiser videre til London for å ta over Tottenham Hotspurs.

Kan Mauricio Pochettino være rett mann for Tottenham i en knalltøff konkurranse i Premier League om de fire første plassene?

Vargas12.com vil følge overgansvinduet gjennom hele sommeren fram til det stenger 31. august.

 

Kilde: Dailymail.co.uk

Foto: Flickr/ sbobettwin

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sportsklubben Brann – Et råttent eple?

En av de viktigste klubbene i norsk fotball, Bergens stolthet, Sportsklubben Brann sliter voldsomt, både økonomisk og poengmessig. Mange eksperter...

En designer tar de frodige damene på alvor – Curves ahead!

En designer tar de frodige damene på alvor- Curves ahead! Vi har skrevet en rekke saker om det som opptar...

Lukk