Svein Ludvigsen (72), pedofil? Det er et brutalt spørsmål, men også en svært alvorlig sak for den tidligere Høyre-toppen, fylkesmannen, banksjefen og kongens mann i Nord.

Nå kan fallet bli stort, for den tidligere høyt betrodde embetsmannen. Ullersmo eller full frifinnelse? Den tidligere fylkesmannen, nekter for å ha forgrepet seg, men innrømmer å ha kjennskap til de fornærmede i saken. Svein Ludvigsen, pedofil?

Vi tar selvsagt høyde for at, Svein Ludvigsen, kan være uskyldig, all den tid han ikke er dømt, men vi forbeholder oss retten til å fortelle om de svært alvorlige anklagende som blir stilt mot ham.

Utuktig omgang

Å bli beskyldt for utuktig omgang med mindreårige, er kanskje det verste man kan oppleve. Å være fylkesmann krever et stort ansvar, der det ikke er rom for å misbruke sin stilling.

Blir Ludvigsen dømt, er det en menneskelig tragedie og et karriere-fall for en samfunnstopp, man neppe har sett i Norge, noen gang.

Lest? Hatet mot homofile øker!

Svein Ludvigsen er altså ikke dømt, men tiltalt for tildels usømmelig omgang med mindreårige. Om han blir dømt, vil han risikere mange år i fengslet på Ullersmo.

Det er nemlig ikke hvem som helst, som står tiltalt i denne alvorlige overgrepssaken, som går i Nord-Troms tingrett i disse dager. Svein Ludvigsen satt som Fylkesmann i Troms, fra 2006-2014, da han gikk av etter fylte 68 år.

Hedersmann i fritt fall

Svein Ludvigsen, pedofil?

Før dette satt 72-åringen på Stortinget i regjeringen Bondevik, da som fiskeri- og kystminister. Og senere som leder for Stortingets Næringskomité.

Dette er altså en tidligere hedersmann som er i fritt fall grunnet sin legning og sine handlinger. Ok, vi kan alle gjøre feil, men såt for det du har gjort, da, din patetiske klovn. Ikke sitte og nekt for at fakta aldri har skjedd.

Svein Ludvigsen, pedofil?

Tre yngre asylsøkere skal, uavhengig av hverandre, ha fortalt historier om Ludvigsen som manipulerende og slu. Og det er av offentlig interesse at en fylkesmann, bruker sin stilling til å tillegge seg ulovlige seksuelle tjenester.

Han skal ha tatt seg til rette, som fylkesmann, ved å besøke en eller flere av asylsøkerne på institusjon, hvor han har bedt om å få være alene med den enkelte av guttene. Han skal ha vært med en eller flere på hotell- og hytteturer.

Den ene av de fornærmede guttene, innrømmer i følge NRK, å ha hatt et seksuelt forhold til Svein Ludvigsen i seks år. Det var i desember 2018, det begynte å rakne for 72-åringen. Da skal en av de fornærmede ha fortalt til politiet, at han gjennom flere år, skal ha blitt seksuelt misbrukt av den tidligere statsråden.

Den ene av asylsøkerne, som var under fylkesmannens ansvar, var både ressurssvak og ustabil da han ankom Norge, ble etter hvert hentet av Ludvigsen på asylmottaket og kjørt til samfunnstoppens hytte.

Misbrukt sin stilling

I desember 2018 slo saken ned som en bombe, da det ble kjent at det var den tidligere fylkesmannen, som var avhørt av politiet og senere siktet, for svært alvorlige handlinger – hvor han skal ha misbrukt sin stilling. Svein Ludvigsen, pedofil? Da bør han vel stå for hva han har gjort også?

Unge, enslige asylsøkere ble sannsynligvis sett på som enkle ofre for den potensielt pedofile, Ludvigsen. Han ble tiltrukket av flere av disse, våre nye landsmenn, han hadde myndighet til å få være alene med guttene, en av gangen. Det er dette retten skal ta stilling til, om den tidligere politikeren – har utnyttet sin stilling for egen vinning.

Tiltalen forteller at det skal være snakk om både oralt- og analt samleie.

Overgrep

Å være pedofil, har aldri vært ulovlig, det er den aktiviteten den pedofile ønsker å utøve, nemlig overgrep eller å forgripe seg mot mindreårige, jenter eller gutter, som gjør ham til et monster i det øyeblikket han har funnet og misbrukt sitt offer.

Blir de fornærmede trodd i retten, vil den tiltalte bli dømt til fengselstraff i 12 år. I fengslet, på Ullersmo, vil Svein Ludvigsen være absolutt helt nederst på rangstigen, en utvilsomt uvant situasjon for samfunnstoppen.

Retten går for åpne dører, grunnet det offentliges interesse i saken. Den tiltalte selv, ville, naturlig nok, at saken skulle gå for lukkede dører, dette ble avvist av retten. Av hensyn til de fornærmede i saken, vil deler av rettssaken bli holdt lukket.

Kilde: Dagbladet

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Øl-reklame fra Tone Damli?

Øl-reklame fra Tone Damli? Tidligere Tone Damli Åberget, nå kun Tone Damli. Hele Norges Tone, kan hun være i stand...

Lukk