Kåte blikk og med halvåpen munn ser du de halvnaken kvinne på magasinets førsteside. «Kom og ta meg hardt og lenge» sier hun med sitt slørete blikk. 

Du har selvsagt lagt merke til disse damene du også, på nesten samtlige motemagasin, og magasin for menn naturligvis.

– De to Malmø-studentene Johanna Rosberg og  Therese Thomasdotter ville gjøre noe med dette irriterende «problemet». De valgte å plukke ut mannlige modeller. De to studntene skulle løse oppgaven på eksamen, «Å skape et problem og selge løsningen». Kvinner blir som kjent framstilt som sex-objekt. Menn som tøffe, gjerne muskølse med sammenbitt munn.

Alle profesjonelle modeller i Europa har i den senere tiden fått lov til å bli litt mer normal, og til og med frodige, og de designere som har brukt «plus size» modeller har fått kudos for å gjøre det, fra alle hold.

Når utstillingsdukkene til Åhlens i Sverige får de fleste overskriftene i media i både Norge og Sverige så må kropp være pop. Det er ikke en hvilken som helst dukke, det er en med litt mer former enn de andre.

Kropps-hysteriet blant folk flest ser ut til å nå nye høyder, men det er en endring i holdningene blant folk. Faktisk ser det ut til at man nå heller skal ha noen ekstra kilo på kroppen og være stolt av det.

De mannlige modellene hos studentene Johanna og Therese var med-studenter på universitet i Malmø, og saken har fått enorm oppmerksomhet, og var en tankevekker for de fleste, og redaktøren for svenske  Elle, Hermine Coyet Ohlén.

For se de flotte mannlige modellen, se link fra Aftonbladet se.

Kilde. Aftonbladet.se

 

Vargas

 

Tags: førstesidene, mote, studenter, Svenske

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvordan få feriepengene til å vare så lenge som mulig

Nordmenn er aldri så "rike" som da feriepengene kommer, og for noen så kommer skattepengene like etterpå. Rike nordmenn har...

Oslo vs København- Danmark vinner lett!

Oslo har Aker Brygge som er Norges turist havn nr 1- Danmark har blant annet Nyhavn i København. Det er...

Lukk