Jeg tror at Sverige kan overraske og slå storfavoritt England. Hovedgrunnen til det er at jeg tror England har fått en billig reise under den nye sjefen Roy Hodgson, med enkle treningskamper, og de var heldige mot Frankrike. 

Vinner Sverige kan man bare se for seg krigs-typene i engelske aviser.

England har ikke en tendens til å rote det til for seg selv, og det kan være flere grunner til det. Nå har de ingen stjerne i laget som kan ta vekk fokus på de andre. Det kan gå begge veier, men England er ikke like gode uten Wayne Rooney.

– Midtbanen var bedre enn forventet mot Frankrike, men jeg tror at kampen vippes til Sveriges fordel nettopp på bakgrunn an en sterkere og mer løpsvillig midtbane kvartet som er villig til å bli med på løp.

Sverige ble for usikre i forsvar mot Ukraina. Det må selvsagt rettes opp, og passningsspillet må selvsagt bli bedre. Med tre endringer på laget vil Sverige bli langt mer farlige framover. Inn kommer  Jonas Olsson, Anders Svensson och Johan Elmander i start oppstillingen.

Foto: http://www.thegamehunter.co.uk

 

Elmander og Zlatan på topp kan skremme vannet av hvem som helst, også Sverige.

– De svenske spillerne har langt større moral enn grinete engelskmenn, og med nok kampmoral og spillerglede er det Sverige som kan gå til en kanskje noe overraskende kvartfinale.

I følge internasjonale medier så er de svenskene jentene vinnerne allerede på tribunen. Igjen kåret til verdens mest sexy kvinner.

Den viktigste kampen er alltid den neste. England Sverige er en kamp begge bør vinne, men den er viktigst for Sverige!

Heia Sverige!

 

Vargas

 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/em2012/sverige/article14984720.ab

http://www.dn.se/sport/fotbolls-em/oljud-psykning-infor-em-match

http://www.dn.se/sport/fotbolls-em/fansen-ar-redo-att-inta-olympiastadion

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bjørn Bergmann Sigurdarson til Wolves

  Ingen ringere enn Norsk toppfotballs største talent er klar til å signere for Wolverhampton Wanderers. Bjorn Bergmann Sigurdarson, sannsynligvis den beste spilleren i Tippeligaen....

Hvem er Alfa hannen hjemme hos deg?

Nå har likestillingen kommet så langt at alle kvinner og menn må ha funnet sin kjønnsrolle i hjemmet? Eller kanskje...

Lukk