Sverige rystes av overgrepsbølge. Unge menn fra 16 – 18 år, antaster og forgriper seg på jenter i samme alder. Usselt, feigt og utspekulert, velger guttene trange og høylytte konserter for å uføre sine gjerninger mot uskyldige jenter.

Mer enn 30 tilfeller skal være anmeldt melder Aftonbladet.se.

Verdensstjernen Zara Larsson spilte konsert på “Putte i Parken” i Karlstad der 75.000 tilskuere stod som sild i tønne, da flere av overgrepene fant sted. Artisten fordømte voldtektene på sin Twitter-konto, bare timer etter konserten.

Sverige rystes av overgrepsbølge

Sverige rystes av overgrepsbølge.

Svensk politi har bekreftet det faktum at en rekke jenter helt ned i 12 års alder har valgt å politianmelde krenkende adferd. Mellom 6 og 8 unge gutter skal ha omringet jentene og presset seg på de, tafset på pupper og lår. Minst 8 av jentene skal også ha blitt voldtatt.

I følge Aftonbladet har det også skjedd lignende hendelser i Mariebergskogen i Norrköping, der et tjuetalls jenter skal ha pekt ut flere overfalls-gutter og menn. Minst tre av disse skal være arrestert av politiet på stedet.

Hva er det så med svenske unge menn, som velger å bruke festivaler og konserter til å forgripe seg på unge jenter? Er det fordi de ikke får seg jenter på vanligvis? Fordi de har for dårlig selvtillit at de må være en hel gjeng som går på én jente? Hvor jævlig feigt er ikke det?

Hvor lavt er det mulig å synke som menneske? Hvor ussel og patetisk er du når dette er ditt lodd i livet – å forgripe deg på uskyldige jenter du ikke kjenner, fordi det er eneste måten du makter å komme i kontakt med det motsatte kjønn på?

Fy faen for noen tapere!

Sverige bør absolutt få orden på dette problemet. Skammelig og fornedrende oppførsel som dette hører ikke hjemme i et moderne samfunn. Skjerpings gutter! Heia, Zara Larsson, som tør å ta til orde for idiotene som ødelegger for hennes fans, på hennes konserter.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
På menyen – steker du biffen riktig?

På menyen - steker du biffen riktig? Av alle retter som finnes, er det lett å velge favoritt. Biff! På...

Lukk