Blondibella, eller Isabella Löwengrip (22) har i lengre tid blitt trakassert på nettet, akkurat på samme måte som mange norske kvinner har blitt det siste året. Löwengrip publiserte kommentaren på sin blogg. Sveriges mest leste blogger politianmelder netthets- Isak Lund vil skyte henne i hodet.

– Den svært suksessrike forretningskvinnen har også tidligere måtte få politi beskyttelse og anmeldt ondsinnet hets og trusler. Den unge, vakre, frodige og sexy bloggeren har har også vært i offentlig skittentøyvask med fler av de norske bloggerne, den gang for å forsvare sine nakenbilder på sitt eget magasin, Egoboost.

Blondinbella

– Svenske bloggere generelt og kanskje Løwengrip spesielt, har vært offer for mobbing, trusler, sjikane og fysiske overfall i mange år. Dessverre har denne tendensen aldri opphørt, og nå ser man samme konturer via netthets mot norske kjente kvinner.

Man bør selvsagt ha stor respekt for unge mennesker som er så selvstendig, dyktig og kunnskapsrik at de er i stand til å skape arbeidsplasser, og tjene mange millioner kroner i en alder av 22 år.

– En mann skriver i en kommentar via Blondibellas Facebook-profil at hun bør skyes i hodet og henges i et tre. Mannen skriver denne kommentaren via egen profil på FB, og kan vente seg en anmeldelse.

Idioten som velger å formulere seg 100% respektløst og uakseptabelt heter Isak Lund.

Et blogginnlegg Isabella Löwengrip publiserte da hun fikk trussel-kommentaren. Sveriges mest leste blogger politianmeldte nett-hetsen, da Isak Lund vil skyte henne i hodet. Ren galskap.

Isabella Löwengrip

Man kan lure litt på om det er den 22 år gamle blonde bloggerens suksess som får folk til å miste all sunn fornuft. Er dette basert på misunnelse, så er det synd på vedkommende, men er det for å hetse, mobbe og skape helvete for uskyldige mennesker- er det langt mer alvorlig.

Politi-anmeldelse er selvsagt en fornuftig måte å takle det på, dessverre hjelper det muligens lite. Om alle bloggere går sammen om å forene seg til en organisasjon, der netthets er tema som uakseptabelt, så kan man nå veldig langt.

Både svenske og norske bloggere har behov for å stå sammen mot truslene som blir mer og mer alvorlig for hver uke som går.

Noen tanker fra de som er berørt av trakassering på nett- mottas med takk!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hest er hest og kjøtt er kjøtt

Det er direkte skammelig at Lasagne og annet som er salgbar mat blir kastet bare fordi det inneholder 1% hest....

Lukk