Blondibella, selveste Isabella Löwengrip (22), den blogger med flest følgere i hele Norden skal snart ha barn. Hun har mer enn en million mennesker som er innom hennes Facebook, blogg og Instagram i løpet av den siste tiden. En av Sveriges mest suksessrike kvinner gleder seg til å bli mor til en liten gutt. 

Her kan du selv lese hva Isabella nylig skrev til sine lesere på sin meget populære blogg:

Hade jag tänkt på hur många människor som följer varenda steg i mitt liv så hade jag nog fått lite prestationsångest. Det är tur att jag inte riktigt inser det. Jag ser er som mina vänner och bloggen är en lucka där jag får skriva av mig och berätta allt som händer i vardagen, framför allt karriärsmässigt. Jag satsar otroligt högt och jag har redan kommit väldigt långt.

Jag är stolt över mig själv som alltid står stadigt på mina egna ben men jag är också tacksam över att ni kommer in hit varje dag och hejar på mig. Det känns lite som om jag är en fotbollsspelare med en egen klack.

Blondibella

– Å bli mor er en enorm opplevelse for alle kvinner. Isabella er selvsagt ikke noe unntak. Hun driver sitt forretningsimperium med strak arm, men har tatt fir se siste ukene opp mot nedkomst. Löwengrip har en rekke ansatte som sørger for at hjulene går rundt på hennes business, enda barnet snart kommer og hun må være hjemme og i ro i en periode.

Blondibella gravid

Isabella Löwengrip Foto: Blondibella.se

– Er man en suksessrik forretningskvinne er det hektisk med små barn. Isabella har god hjelp i sin mann Odd, han må også finne seg i å ta et allerede fra da sønnen blir født. Isabella har hjemmekontor og kommer til å gjøre mye med sine forretninger ikke lenge etter babyen er født.

Hun har i en alder av 22 år, lykkes med å skrive tre bøker, hun holder foredrag om økonomi, om sin business og suksess. Löwengrip har også sitt eget kleskolleksjon kalt «Classified», hun har sitt eget magasin kalt  «Egoboost» og hun har investert betydelig summer i smykkeprodusenten «VJ since 1890.»

– Mangemillionæren og bloggeren har ikke fått denne suksessen hun har uten problemer. En rekke ganger har hun blitt truet på livet, hun har politianmeldt konkrete personer som ønsket å komme til hennes hus for å klippe fingrene av henne. Hun har fått sin dør griset ned med blod. Hun har fått massiv kritikk i svensk presse av mange forskjellige årsaker.

Nå smiler derimot livet til den flotte 22 åringen.

Ikke rart hele Sverige og halve Norge klikker seg inn på Isabella Löwengrips liv.

Lykke til med den kommende sønnen!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Får du blikk og kommentarer om dine ekstra kilo?

Kropps-hysteriet vil ingen ende ta. Gutter og jenter, kvinner og faktisk menn er mer opptatt av sitt utseende enn noen...

Julebord- oppskrift for et vellykket party

De fleste kjenner oppskriften for et vellykket julebord. Det er jo bare å drikke seg drita så går det meste...

Lukk