Smellvakre Isabella Löwengrip som skriver på bloggen Blondibella har kommet med årets nyhet til sine lesere- hun og kjæresten Odd Spångberg (25) venter barn.

Få bloggere i Norden har hatt større suksess enn den flotte 22 åringen som eier klesmerket Classified. Dette selges i 23 butikker rundt om i Sverige. Isabella har mer enn 300.000 unike lesere pr uke, og bloggen hennes leses av stadig flere, både i Sverige og i verden forøvrig. Gravide og sexy frøken Löwengrip har hele fem forskjellige aksjeselskap og har mange millioner i inntekt pr år. Hun har også flere ansatte til å hjelpe seg med sine selskaper.

Den svenske topp-bloggeren har også vært en rekke steder rundt om i Norge og holdt foredrag om sitt forretningsimperium.

Siden nyheten om om det ventede kjærlighets-barnet sprang, har det fine paret valgt å framskynde sitt planlagte bryllup som egentlig skulle være neste år.

Foto: Isabella Løwengrip.

Nå vil det bli et fantastisk sensommer bryllup i August, det ventede barnet kommer i November. Isabella ville vente så lenge som mulig med å fortelle om sin graviditet, men det lar seg neppe gjøre stort lenger med en flott voksende mage, stadig mer synlig. Isabella jobber stadig med forelesninger og foredrag, da blir det snart umulig å prøve å skjule magen.

Hele Sverige kjenner Isabella Løwengrip, og hennes barn vil også bli endel av hennes blogg etterhvert. Det er all grunn til å tro at det unge paret vil ha fred, ro og skjerming fra offentligheten fram til barnet er har blitt litt eldre.

Er det noe topp-bloggere elsker å skrive om så er det out-fits. I tiden som kommer vil du garantert se siste mote av det meste for den vordende mor på Blondiballa.se.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bloggurat er det viktig å ha på sin blogg

Lurer du på hvordan du får en slik kode så er det bare å spørre.  Slik ser den ut, den...

Er du blakk? Da er det stor sjanse for at du er skyldig i det selv!

Uansett hvilken inntekt du har, legger du ikke av penger til uforutsette ting, så vil du før eller siden bli...

Lukk