Sveriges største blogger er forelsket! Blondinbella, eller Isabella Löwengrip (27) som hun egentlig heter, er Sveriges blogg-dronning.

Etter å ha begynt å blogge i en alder av 15 år, har hun bygd opp et imponerende imperium – omsetter for millioner av svenske kroner og er nå nyforelsket. Hurra.

Siden Vargas12.com har fulgt den flotte blondinen, siden før hun møtte sin tidligere kjæreste, senere ektemann, Odd og fikk to barn med ham – synes vi det var på sin plass å presentere hennes utvalgte. Mye omtalte Mr. H, som altså heter: Hampus Jarlbo (28). Intet mindre.

Paret har vært sammen siden høsten 2017, tilbragt mye tid sammen i Stockholm, i New York og på vakre Maldivene. Nå er det også offisielt at kjærestene er et par.

Sveriges største blogger er forelsket!

Sveriges største blogger er forelsket!
Isabelle og Mr. H Foto: Isabellalöwengrip.se 

Isabella Löwengrip er en mektig kvinne, og ble kåret til nettopp den hederlige prisen, mektigste kvinne for næringslivet i Sverige, for 2017. Bloggeren eier Löwengrip – Care & Color, som omsetter for millioner av kroner hvert år. Dette er make up, hår og beauty-produkter i øverste prissjiktet med derav topp kvalitet.

Blondinbella, som bloggeren kalte seg gjennom flere år, har skrevet flere bøker, har sitt eget smykkemerke, designermerker for klær og en titalls ansatte. Når Isabella presenterer nye produkter eller kommer med pressemeldinger av personlig karakter, stopper Sverige opp. Dette er en kvinne med makt og som blir sett på som en suksessfull, hardtarbeidende gründer med ben i nesen.

I følge svenske medier, skal ikke samboerskap være på agendaen for Jarlbo og Löwengrip riktig enda. Forretningskvinnen er fornøyd med sin amerikanske au pair, Haley, som bor hos den lille familien i den svenske hovedstaden. Isabella har to barn med sin tidligere ektemann, En sønn på 4,5 år som heter Gillis, og en datter på 3 år som heter Sally, og Mr. H har truffet dem begge.

I følge svenske kilder, skal Jarlsbo være rimelig forelsket, og kjøpte derfor et armbånd til over 4000 kroner, til sin nye kjæreste – på morsdagen.

Vi gratulerer det forelskede paret og ønsker lykke til!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Chelsea-eier flytter til Israel!

Chelsea-eier flytter til Israel! Kontroversene rundt de mediesky oljemagnaten er mange. Chelseas omstridt eier, Roman Abramovich, som selv er jøde,...

Perfekt, eller fet og utilpass?

Perfekt, eller fet og utilpass? Sommerkroppen er for mange det ultimate målet for sommeren, mange begynner å tenke på hvordan...

Lukk