De greske fantastiske øyer. Som du husker fra filmen ” Mamma Mia “- Lange deilige sandstrender, hvite kalkhus, ofte med dypblå stafasje. Mye deilig og billig mat. En gjestfrihet du bare får i Hellas.

Ikke for å være negativ, eller fyre opp under bitterheten rundt kulden. Men det er jævlig mye vinter igjen ennå. minst tre måneder. Og alle vet at i mars -som pr. definisjon er en vår-måned, kan være snø måned nummer en! Og fortsatt kaldt- Så har vi en kald og regnfull mai, og en sommer som vi forventningsfult håper på litt varme, men vi blir dessverre ofte svært skuffet. Hva gjør vi egentlig oppe i den for fryste steinura her?

Helles er stedet for alle som er romantiske nok til å fri til sin elskede på det første besøket.

Da er det ikke så veldig rart at mange ønsker seg til sydlige breddegrader- Hellas er nok manges andre hjemland nettopp fordi de trives så godt. Grekenland er elsket av oss i Norden og det er ikke så rart når man ser hva dette guddommelig vakre landet har å tilby.

Havet, øyene, maten, menneskene, de små vikene, hotellene, strendene de hvite kalkhusene og den eiegode hjertevarmen fra alle man møter.

 

Hellas er lett å bli glad i. Du må ha opplevd det for å forstå det. De greske øyer, eller fastlands Hellas, har alt å by på, du må reise dit minst en gang i livet for å skjønne det. Vennligheten, naturen, menneskene, de små kafeene med smårutete duker, de sortkledde små runde konene, de eldre mennene som sitter på benkene å titter på livet rundt, og folkene som haster forbi.

– Hellas. Landet på kanten av det økonomiske stupet, landet med den største gjestfrihet, landet mange nordmenn for lengst har forelsket seg i. Et paradis for alle. I Vinter er det nok ikke sommertemperaturer i Hellas, men det kan være alt fra 10 grader og oppover og det er bedre enn minus grader for en stakket stund.

Har du vurdert å flytte til Hellas? Du får svært billige hus og leiligheter nå. Sørg bare for å forhandle med mennesker du kjenner eller stiler på så du ikke blir lurt.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner sex-objekt mot sin vilje?

Så lenge det finnes menn og kvinner som begjærer kvinnekroppen, så vil kvinner i all overskuelig framtid være sex-objekt. Kvinner...

Lukk