Synne Bolstad, Norges mest sexy programleder? Riktig nok får Synne Bolstad (22) og de to andre flotte jentene i «Bingo Bingo» slakt for slett jobb. 

Idol vinner Jorun Stiansen (27) og topp blogger Anette-Marie Antonsen (24) er de to andre jentene som danner programleder trioen i den nye TV2 sendte «Game Show» satsingen for alle TV seere i alle aldre.

Hver tirsdags kveld i juli, fra klokka åtte til klokka ni, vil programmet blir sendt direkte fra TV2 på Karl Johan.

I følge målinger som er gjort hos Kvasir.no så er Synne Bolstad fra «Farmen» det mest søkte navnet på Internett forrige uke. Kanskje ikke så rart? Jeg tror ikke det er utelukkende for fremmedragende programleder egenskaper, men hva vet vel jeg…

Synne Bolstad- Norges mest sexy programleder

Tre flotte TV2 programledere fra programmet «Bingo Bingo».  Foto: Kjendis.no

– Ekspertene som kan TV slakter altså både programmet og de som ledet Game Showet, jeg har bare sett klipp fra det, men kan ikke se så mye galt med lettbent sommerunderholdning som dette. Det finnes da en AV- knapp på de fleste fjernsyn fortsatt. Og med tanke på at dette er første gang de tre jentene er programledere, til tross for at både Stiansen og Bolstad har vært på TV og derfor er kjent med å være foran kamera, så er dette å jobbe med direkte sendt TV som programledere noe helt annet. 

Jeg har en mistanke om at dette hadde blitt slakt uansett, og at ekspertene hadde bestemt seg for å dømme programmet på forehånd. 

– Synne Bolstad er en fantastisk flott jente som fant sin utkårede på «Farmen», heldiggrisen Morten Emil, og Tromsø jenta er umåtelig populær blant alle som er i stand til å skrive navnet hennes riktig. Om ikke lenge vinner hun en kåring for å være mest sexy i et eller annet.

Også topp-bloggeren  Anette-Marie Antonsen er blitt plukket ut av TV2 etter at hun har blitt kjent gjennom bloggen http://anettemarie.no/ En fantastisk flott jente med en glimrende blogg. Hun er også singel for tiden så vidt meg bekjent. 

Jorun Stiansen er kjent som vinner av sang konkurransen «IDOL» som hun vant i 2005 foran, Tone Damli. 

Det er ikke alle som passer til å være med i direktesendt TV, men jeg synes disse tre bør få sjansen til å vise hva de kan og ikke bli slaktet etter kun et program.

Nye sjanse til å se det utskjelte programmet med tre flotte programledere er allerede 12. juli.

Har du sett på «Bingo Bingo»?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blogging- Sliter du med tema? Her er noen tips!

-BLOGGING ER IN SOM ALDRI FØR, MEN DRIT I Å BLOGGE OM DU IKKE HAR NOE Å FORTELLE- - For...

«One night stand» kan få følger

   

Lukk