Syria opplever den samme terroren som Norge opplevde 22. juli 2011 hver dag. I byen «Homs» ble ble det kjent at 47 kvinner og barn er funnet drept på bestialsk vis i den syriske byen.

– De drepte er funnet med strupene skåret over, og flere er også stukket med kniv. De skal ha blitt drept i bydelene Karm el-Zaytoun og Al-Adawiyeh. 26 av de drepte er barn, 21 var kvinner.

Etter all sannsynlighet er det shabbiha-militsen, som støtter president Bashar al-Assad som star bak masse-drapene.  FNs tidligere generalsekretær Kofi Annan var i Syria i helgen som spesialutsending for FN og Den arabiske liga. Han håper å bidra til en fredelig løsning på konflikten og sikre hjelpearbeidere tilgang til kampsonene, slik at de sivile får hjelp.

Så langt helt uten å lykkes.

Syriske opposisjonelle ber nå om umiddelbar militær inngripen utenfra.

Det syriske nasjonalrådet (SNC) ønsker at Vesten og arabiske land skal åpne humanitære korridorer, sikre soner og en fly-forbudssone. Verdenssamfunnet kan ikke lengre sitte å se på at den Syriske befolkning opplever massakre på massakre uten å få hjelp utenfra.

President Bashar al-Assad skyr ingen midler for å stagge de opposisjonelle, og velger å drepe alle som kommer i hans vei for å få sitte ved makten.

– Det har gått fort langt, nå må FN ta grep. Det harr ikke hjulpet med diplomatisk snakk, her må det åpnebart sterkere lut til. Det er bare snakk om tid før en norske fly er på vingene for å bidra til at nok en despot blir fjernet med makt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SyQIv5wyYGE[/youtube]

Syriske myndigheter slipper verken journalister eller hjelpearbeidere inn i landet. «Leger uten grenser» personalet som er i Syria er i konstant fare for å bli drept. Det er blitt rapportert om drap på hjelpearbeidere og leger fordi de blir sett på som fiender av regimet til President Bashar al-Assad.

– Splittelsen i verdenssamfunnet har gitt Assad-regimet blankofullmakt til å drepe. Denne fullmakten må trekkes tilbake, heter det i et åpent brev publisert i Financial Times.

Flere velkjente navn, deriblant tidligere FN-diplomat Jan Egeland, ber spesielt Russland bidra til å stanse president Bashar al-Assads brutale håndtering av protestene mot regimet.

Terroren, massedrapene og ondskapen som foregår i Syria må stoppes snarest. Vi er forpliktet til å hjelpe det syriske folket slik som vi har hjulpet det egyptiske folk, det libyske folk, og folket i Tunisia.

– Det kommer også meldinger fra blant andre Reuters om at fler og fler offiserer fra Assads hær deserterer. Sju brigadegeneraler har forlatt den syriske hæren, disse skal ha flyktet til en leir syr i Tyrkia.  Og det er kommet flere ubekreftede meldinger om at slektninger av desertørene er blitt drept.

– Menneskene i Syria er fanger i eget land, de bare venter på å bli drept. Her må sterke krefter stå sammen mot galskapen og ondskapen. President Assad er ikke villig å til å trekke seg eller legge ned våpen, han vil drepe.

Hvor mange skal hans soldater og shabbiha-militsen få lov til å drepe før noe skjer?

Dette er en forferdelig krig som ingen kan vinne. Diktatoren må fjernes, for å berge Syrias befolkning. Kvinner blir voldtatt før de blir drept, barn blir slaktet ned for fote, noen blir funnet med halsen skåret over.

Rå brutal ondskap satt i system. Kan vi snu ryggen til denne massakren lengre?

Vi har plikt til å hjelp!

 

Vargas

 

Kilde

 

NRK.no

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
2085825.html

  /2085825.html>

Nå ligger bloggen inne på http://bloggurat.net/vargas12.com/registrere/eebd1401032835bb2b8a377a3a15dd89354a79c7  

Lukk