Systembolaget stenger! Du har sikkert planer for St. Hans-helgen, der det skal serveres reker, hvitvin og grillmat, øl eller Cava og jordbær til venner og kjente.

Det finnes ofte mange gode grunner til å servere alkohol i godt lag, så lenge man drikker med måte og tar hensyn til de minste. Systembolaget stenger!

Lest? Aperol Spritz er den mest populære drinken!

Skal du gjøre som titusenvis av andre nordmenn og bruke Systembolagets gode tilbud og hyggelige priser – bør du begynne å planlegge. Det er nemlig snart stengt gjennom helgen, hos de fleste alkohol-utsalg, gjennom hele Sverige.

Fordi Svenskene feirer midtsommar som det er siste helgen noen gang. Fler dager til ende. Da tar de fleste fri, også de ansatte hos Systembolaget. Fredag 23. juni og lørdag 24. juni er det stengt, når du har planer om å gjøre storinnkjøp.

Systembolaget stenger!

Systembolaget stenger!
Foto: Wikipedia.org

Det ender med at du må kjøpe vin, øl og sprit her hjemme på Vinmonopolet, til ca 50% dyrere pris. Mer penger i statskassen, men mindre overskudd til deg.

Nær 15 milliarder kroner, er summen Ola og Kari Nordmann legger igjen i Sverige på “Harryhandel“. Penger som kunne ha gått til norske arbeidsplasser i Norge. Prisen på tobakk, alkohol, ost “smågodt”, bacon og andre kjøttvarer er årsaken til at halve Norge reiser til Sverige for å shoppe.

Öppettider

  • Idag10:00–19:00
  • Imorgon10:00–19:00
  • Torsdag 22 juni10:00–19:00
  • Fredag 23 juniMidsommarafton, Stängt
  • Lördag 24 juniMidsommardagen, Stängt
  • Söndag 25 juniStängt
  • Måndag 26 juni10:00–19:00

Strömstad

Omsetningen på de to Systembolag-utsalgstedene i Strömstad, ved norskegrensen ved Østfold, har økt omsetning for endte året på rad. Lange køer gjennom hele sommeren er å se, både på utsalget i sentrum, men også det nyeste ved Oslovägen, nærmest E6. Systembolaget stenger!

Torsdag 22. juni klokken 19:00 er det stengt for denne gang, og Systembolaget åpner ikke før mandag 26. juni, klokken 10:00.

Vinmonopolet har vanlig åpningstid, til tross for St. Hans-aften. Det vil si at du kan berge stumpene fram til klokken 15:00, lørdag 24.juni. men da bør du regne med å betale betydelig mer, pga langt høyere avgifter i Sverige enn i Norge.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Et bad, blir aldri bare et bad!

Et bad, blir aldri bare et bad! Kanskje fordi nettopp baderommet er noe av det mest private rommet man har...

Lukk