NRK-veteranen Ole Nicolai, har en stadig økende seer-skare, skal man tro debattantene han makter å få til sitt program ved samme navn – “Torp”. Politikere og forretningsfolk fra øverste hylle. Takk, Torp.

Bergenseren

Bergenseren Ole Torp (65) har vært korrespondent for rikskringkastingen i både USA og Kina, og vært programleder for en rekke debattprogram i NRK i mange år. Men fra 2016 fikk Torp sitt eget program som har blitt svært populært.

Lest? Behøver du annonseplass eller god markedsføring?

Et samtale- og aktualitetsprogram, med aktuelle gjester i tiden vi lever i. Kvinner og menn i alle aldre. Takk, Torp!

Mulig er det måten Torp ser i kamera på, den finurlige, ofte høflige, men også spisse måten; den karismatiske veteranen spør sine gjester på – som gjør programmet severdig.

Takk, Torp!

 Ole Nicolai Torp Foto: Wikipedia.org

Ole Torp

Ole Torp er et velkjent navn blant politikere, kjendiser, forretningsmenn- og kvinner over det ganske land. Det har blitt prestisje, ser det ut til, å få lov til å havne i gjestestolen hos den kunnskapsrike og kloke Torp.

NRK er best på debatter, utvilsomt. Her har TV2 og Nyhetskanalen mye å lære. Man bør sette av tid til de dype samtalene, de riktige spørsmålene og ikke minst – de riktige gjestene. Ikke bare tanke for antall reklame-minutter man kan makte å skvise inn i en klokketime.

Mange stusset da Ole Torp, med sin første gjest sa velkommen til Norges mektigste medie-kvinne i 2016 – Sophie Elise Isachsen. Men det var bare starten på en viktig programserie.

En god start til et program som setter viktige tema på dagsorden, der programlederen forsøker å komme litt under huden på sine gjester, med elegante og velplasserte spørsmål. Både av offentlig og privat karakter.

Gjestene

Med sine erfaringer som journalist gjennom et langt liv, har Ole Torp skaffet seg et godt fundament til å bli et fremragende programleder i eget program. Gjestene han hanker inn er åpenbart viktige, men hans evne til å gjøre den gode samtalen interresant nok for seerne, er Ole Torps gevinst.

I en hektisk, urolig og mer usikker verden er det kanskje viktigere enn noen gang, å snakke sammen og lytte til erfarne og kloke menneskers meninger. Det er gjennom gode samtaler vi andre, altså tilhørerne, eller i dette tilfelle seerne, tilegner oss kunnskap vi ikke kan lese oss til.

Ikke nødvendigvis bare politikere, men også høytstående embetsmenn og kvinner, yrkesbefal og journalister med erfaringer fra et liv i felten. Fra innsiden eller fra kilder man ellers hører lite fra. Programmet ser du på NRK2, hver tirsdagskveld.

Takk NRK, for at dere sender programmer som ” Torp.”

Takk, Ole Torp, for at du stiller de riktige spørsmålene til de riktige gjestene.

Vargas

Pin It on Pinterest