Smellvakre og sexy Isabella Löwengrip (22) er Nordens mest populære og mest leste blogger. Hun har vært i overskriftene i både Norge og Sverige i mange år, til tross for sin unge alder. Hun har fått

«Blondibella«, som hun kaller sin svært populære blogg, er bare en av mange svært suksessfulle forretninger den flotte unge svenske kvinnen jobber med til daglig. Den unge Stockholms kvinnen har også skrevet flere bøker.

Da hun var 14 år gammel begynte hun å skrive på sin blogg. Da hun var 16 år var bloggen «Blondibella» verdt 5 millioner svenske kroner. Siden har suksessen bare fortsatt, hun er sannsynligvis den rikeste bloggeren i Europa.

– Hun er også redaktør av magasinet Egoboost, der hun like godt prydet førstesiden av den første publikasjon  helt naken. Dessverre har den dyktige forretningskvinnen hatt problemer med fiendtlige holdninger fra det svenske publikum.

Hun har tidligere måtte få politibeskyttelse fordi en mann truet henne på livet over en periode på et år. Hun har også fått svært mye negative kommentarer og andre trusler via sin blogg. Å være vellykket og være vakker har altså sin pris også i vårt naboland.

– Mange kjenner til Tone Damli-saken, der Norges mest publiserte kjendis, artist og blogger nylig fikk livet sitt brettet ut av en blogger som var lei av å ikke få nok oppmerksomhet. Han valgte å skrive masse negativ sladder av seksuell karakter, som senere ble fjernet.

Foto: Posh.se/Instagram

Flotte Isabella har et års tid vært kjæreste med Odd Spångberg (25), han har bevist sin kjærlighet til sin «Blondibella» ved å tatovere hennes fornavn på sin venstre biceps muskel. Isabella skriver på sin meget godt besøkte blogg at tatoveringen var frivillig og ikke under tvang av noe art.

Det flotte paret har ganske nylig flyttet inn i det Isabella tidligere har kalt drømmehjemmet i «Vasastan» i «Norrmalm» som ligger vest i Stockholm.

I følge svenske aviser har paret blitt sitert på ved flere anledninger at de skal gifte seg i 2013.

Isabella Löwengrip har en rekke ganger vært i Norge der hun har holdt foredrag om sine forretninger og om det å være en ung leder i et mannsdominert yrke. Mange menn har store problemer med at en vakker ung kvinne kan drive mange bedrifter med suksess.

Likestillingen har ikke kommet lengre i Sverige enn det har i Norge.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pornopung, full busk, eller en liten dusk?

Denne våren er du minst like trendy om du lar hårene gro, det er ikke lenger så in å ta...

Derfor vinner Molde Tippeligaen for tredje året på rad

Rosenborg og Vålerenga kommer til å være med lenge, men det er Molde som vinner igjen. Årsak, Ole Gunnar Solskjær...

Lukk