Dette er kun mulig i et land som Norge, der kundene velger å holde kjeft om sviktende leveranse på et produkt!

 

Nok en gang har Norges største teleoperatør store problemer. Og nok en gang sitter mange nordmenn med hendene i fange og sier, «stakkars Telenor nå sliter de igjen». Hvorfor det?

– Jeg synes det er veldig merkelig at Telenor-kundene godtar, aksepterer og ikke hyler ut sin misnøye med en leverandør som til de grader ikke leverer forventet produkt. Noen er misfornøyde og gir uttrykk for det, men her må så mange som mulig si opp sine avtaler for at telegiganten skal få opp øynene og få orden på alle sine problemer.

Problemene er at siden ikke Telenor selv ikke vet hva som er feil, så er det selvsagt ikke lett å reparere de, og- andre teleoperatører kan komme i samme problem da Telenor er nett leverandør til flere nett selskap.

Direktør Baksaas er helt sikkert en fkink fyr, men han framstår som inkompetent i denne saken siden problemene blir fler og ikke færre.

For en uke siden var Telenors mobilnett nede i 18 timer, forøvrig like mange millioner som Telenor-sjef Baksaas fikk i lønn i fjor.

Jeg mener det eneste Telenor forstår, er penger og tap av disse. Melder mange nok fra om at de bytter mobil og telenettleverandør så vil de bli tvunget til å skaffe seg kompetanse utenfra, siden de ikke er i stand til rette opp i feilene selv.

Synes du sjef i Telenor Jon Fredrik Baksaas fortjener 18,3 millioner kroner i lønn?


Siste uke var Telenors mobilnett nede i et halvt døgn etter en overbelastning i en server. Det var den verste svikten i mobilnettet siden det kom på plass i 1993.

Det skjedde mens flommen herjet på Østlandet og i Trøndelag, og samtidig med den travle pinseutfarten. Mellom to og tre millioner kunder ble rammet.

Telenor-sjef Baksaas har fått kritikk for at han ikke avbrøt sin forretningsreise da mobilnettet sviktet. Han sier imidlertid at hans håndtering ville ha vært den samme.

– Håndteringen hadde vært den samme uansett hvor jeg var, og hva jeg gjorde. Jeg var tett på kriseledelsen hele helgen, sa Baksaas i går.

Selvsagt finnes den riktige kompetanse til å rydde opp i Telenor-rotet. Men den er ikke hos Tele-giganten. Det er en skam at det ikke gjøres mer for å rydde opp i dette langt raskere, og det en flaut av nordmenn godtar å ha en leverandør som svikter så ettertrykkelig gang på gang.

Hadde Telenor-sjef Baksaas vært i en annen større seriøs bedrifte så hadde han selvsagt vært kastet på dør. Og hadde han vært manager for en fotballklubb hvor som helst, han hadde åpenbart fått sparken for å ikke klare å levere forventet resultat. Det er hans ansvar som han må ta på sin kappe.

Hvis Telenor skal ha kunder igjen ved årets utgang så bør de umiddelbart kaste ledelsen på nasjonalt plan, og få inn folk som kan telekommunikasjon.

Styreleder Harald Norvik i Telenor og Jon Fredrik Baksaas burde ha gått av etter Bangladesh skandalen. Men dette er neste like galt og begge bør ga av umiddelbart i respekt for sine kunder. Selvsagt skjer ikke det. http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/05/14/535174.html

 

Her har du den inkompetente Telenor-ledelse samlet på et brett: http://www.telenor.com/no/om-oss/styring-og-selskapsledelse/konsernledelse/

Er du Telenor kunde etter denne skandalen så må du nesten bare skylle deg selv…

 

Vargas

 

 

Kilde

http://www.dagbladet.no/tag/telenor

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4150154.ece

http://www.dagbladet.no/2011/06/17/nyheter/telenor/mobilproblemer/16963466/

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges mest Sexy sjefsredaktør

  Moteekspert og sjefredaktør i "Vixen" Marianne Jemtegård-   For ei dame og for et smil! Marianne er ei dame...

Osama Bin Ladens arvtaker er klar

        [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1kqpZGBOKZQ&feature=related[/youtube]   Dette er verdens mest ettersøkte mann, siden han nå tar over som åndelig leder...

Lukk