Hvordan kan en gigant som Telenor bryte fullstendig sammen for litt overvann i elvene? Det er en skam for hele nasjon at den største mobil operatøren rett og slett kollapser fordi det har regnet i to dager.

Jeg skjønner at telenettet kan falle ut og at man får rettet på det raskt, men når fleste av landet er uten telefon kontakt nesten et døgn, i en meget kaotisk og hektisk periode for mange så er det litt krise.

Bør ikke Tele-giganten ha en reserveløsning på noe måte? En plan B?

– Jeg er overlykkelig over at jeg aldri har hatt noe med Telenor å gjøre, og det har jeg ingen planer om heller. Enda jeg vet at det dessverre er Telenor som eier alt av kabler i alle telenett i hele landet, men det betyr ikke at man må kjøpe deres tjenester for det. Og jeg synes oppriktig synd i de som må slite med en Teleoperatør som til de grader neglisjerer sine kunder.

Jeg oppfordrer alle som en. SI OPP abonnement og bytt til en annen leverandør. Det er det eneste de forstår. At pengene uteblir.

Telenor selv er det firma i Norge som har flest inkasso saker mot seg. Uten at det har noe med denne saken å gjøre, så bør det nevnes at Telenor er drevet av amatører, og de kan ikke levere tilfredsstillende tjenester.

To statsråder og sikkerhetsmyndighetene satt fredag kveld i krisemøte om mobil- og flomkrisen. Møtet ble kalt inn både på grunn av at Telenors mobilnett i hele landet hadde falt ut og på grunn av flomkrisen i Sør-Norge.

Justisministeren er sterkt kritisk til at mobilnettet i hele landet kan falle ut i mangfoldige timer.

Telenor mangler respekt for sine kunder når de ikke har forsvarlige beredskapsplaner for sitt telenett.

Fra Telenors hold sies det at det kan være lønnsomt å ha fasttelefon. Ja vel, men er ikke det å gå to skritt tilbake i utviklingen, og en meget lettvint løsning på et enormt problem?

Telenor vet ikke hva problemene skyldes, men avviser at det har sammenheng med flommen.

– Det er lite sannsynlig, siden vi da ville sett utslag på fasttelefonnettet også, sier regional informasjonssjef Knut Sollid i Telenor til E24

Det er stor sannsynlighet at vannmassene har en direkte årsak, men Telenor selv finner ikke feilen …

Er du berørt av flommen og eller telebrudd?

 

Vargas

Tags: Norge, skam, Telenor

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Britney Spears skal gifte seg!

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qzU9OrZlKb8[/youtube]     39 år gamle Jason Trawick har fridd og fått ja. Dette blir superstjernens tredje bryllup. Kjæresten fridde...

Hurtigruten- Gir alene millioner til Hegnar

  Foto: Hegnar.no   16 juni starter en av NRKs mest spesielle produksjoner noen sinne. Minutt for minutt skal fjernsynet...

Lukk