Tenåringsjenter tar toppløs selfies for å få likes! Norske tenåringer er blant de mest aktive i verden på sosiale medier. Mange av disse er opptatt av å få oppmerksomhet, for å få nok er flere villig til å kle av seg og ta toppløs bilder av seg selv for å få likes.

Nettsider som Deiligst.no, Facebook, Twitter og Instagram. 

Tror du sine nakenbilder via bilde nett-tjenesten Snapchat ikke kan spores tilbake til deg, tar du kraftig feil. Rundt om i Norge og i verden for øvrig sitter det folk med lyst og kunnskap til å finne dine bilder.

Via søkemotorer som SHODAN og norske Usikkert.no som ikke søker etter nettsider, men enheter som din PC. Slik kan f.eks filene du trodde var sikret på din nettverksdisk, være tilgjengelig for alle via nettet.

Tenåringsjenter tar toppløs selfies for å få likes!

Tenåringsjenter tar toppløs selfies for å få likes!

En ting er å legge ut bilder du vil at mange skal se, noe helt annet er det å vise bilder for en helt spesiell, uansett kan disse lett bli stjålet om du ikke er på vakt. Sørg for å publisere bilder du selv kan stå inne for, ikke post nakenbilder av deg selv på nettet, det kan slå tilbake på deg selv senere.

Du er kanskje ung og litt naiv, du tror verden ligger for dine føtter, du tror at du skal bli kjendis og bli med i en reality-serie på TV, komme i sofaen til Thomas og Harald.

Men på ferden dit, ta noen forhåndsregler. Tenk over hvilke bilder du publiserer.

– Publiserer gjerne bilder av deg selv du er fornøyd med, gjerne på alle de nevnte sosiale mediene, bare ikke vær vulgær og naken. Det som er sexy er påkledd og har litt igjen til fantasien. Flotte bilder av deg kan være på fjellet, i sporet på stranda eller på kjøkkenet. Ikke publiserer toppløsbilder!

Ønsker du å vise fram de flotte puppene dine, kan du be sammen en gjeng på stranda i sommer- ikke vis de fram på nettet.

Det kan du angre bitter på når du blir litt eldre. Har du allerede publisert bilder av deg selv, som du egentlig ikke ønsket skulle komme ut til alle- er det allikevel håp.

Ta kontakt med «Slettmeg.no«

PS: Du blir ingens helt med nakenbilder av deg selv på nettet, bare et tips!

Klide: Dinside.no Foto: Flickr

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Strømstad-by stenges- Frykt for norsk fyll!

Store deler av den vakre svenske kystbyen Strømstad er et yndet mål for norske festlystene ungdommer. Spesielt mange reiser til...

Ung og Blakk? NAV hjelper deg i gang!

Ung og Blakk? NAV hjelper deg i gang! Om du er ung og blakk, eller ikke lenger fult så ung,...

Lukk