Manchester United og Louis van Gaal får en myk åpning på sesongen, Chelsea får tøffe kamper i Premier League, etter å ha spilt viktige kamper i Champions League, Mourinho og hans nye lag vil møte Burnley borte. Manchester City åpner borte mot Newcastle, Liverpool hjemme mot Southampton og Arsenal hjemme mot Crystal Palace.

Premier League

Det faktisk ikke flere gull-kandidater i den kommende sesongen av Premier League. Vi kommer tilbake til hvem vi tror vinner, men er rinelig sikre på at vinneren er blant disse lagene:

  • Arsenal
  • Chelsea
  • Liverpool
  • Manchester City
  • Manchester United

Hovedårsaken er sammensatt av flere.  Mye penger, store budsjett, ufattelig rike eiere som er villig til å bruke de pengene det krever å vinne ligaen og aller helst Champions League. I tillegg må man se på den historien disse fem store i Premier League har siden den gjeveste ligaen startet i 1992/1993.

– Fortsatt like overraskende og oppsiktsvekkende at det kun er fem forskjellige lag som har vunnet Premier League. Det er fire av de fem nevnte favorittene, i tillegg til Blackburn. Liverpool har som de fleste vet, enda tilgode å vinne den viktige Premier League-tittelen. Kanskje kommende sesong?

Får Hollands landslagssjef tak i de spillerne han ønsker, er Manchester United en farlig outsider til Premier League-tittelen. Vi tror mangelen på viktige Europa-Cup kamper, er fordel Louis van Gaal og Manchester United som kan konsentrere seg om Premier League og en skarve FA-Cup turnering etter nyttår.

Manchester City, kanskje et hestehode foran Arsenal og Liverpool med Chelsea som den største favoritten sammen med City. Som nevnt vil Mourinhos menn møte de beste lagene i Premier League, rett etter å ha spilt i Champions League. Når man vet om det tøffe programmet med mange kamper de beste lagene i Premier League har fra før, kan dette være direkte avgjørende for Chelsea.

Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff rykket som kjent ned til Championship, der de starter sesongen som første lag, da de møter Blackburn borte, fredag 8. august. En kamp som går live på SKY og helt sikkert på TV2 sine fotballkanaler. Cardiff og Solskjær er utvilsomt størst favoritt til å vinne årets Championship sesong.

Championship

Wolverhampton, som rykket opp som beste lag fra League One, møter de tre lagene som rykket ned i fra Premier League i mai, Norwich, Fullham og nevnte Cardiff; allerede blant sine fire første kamper. Wolves som utvilsomt må sees på som en av flere favoritter til å sloss om de gjeve plassene til å rykke opp til Premier League. De to første lagene rykker rett opp, de fire neste, altså lag nummer tre, fire, fem og seks, må spille Play Off om den siste plassen.

Ulvene åpner søndag 10. august mot Norwich, hjemme på ærverdige Molineux, også det en allerede annonsert TV-kamp for SKY, forhåpentligvis også på TV2-sport.

Vi som elsker fotball kan nyte VM i Brasil, men den aller viktigste fotballen ruller igjen på ball-øya fra den første uka i august. Premier League starter opp uka etterpå, lørdag 16. august.

Har du kontroll på hvem ditt favorittlag møter i første kamp i England?

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sexy og klar for sommerferien?

Sexy og klar for sommerferien? Nå drar det seg kraftig mot en for mange; lang og etterlengtet sommerferie. Er du...

Lukk