Terroristen som er kjent skyldig og dømt til forvaring i 21 år har sendt klagebrev på behandlingen han får på Ila fengsel og forvaringsanstalt. 

– Blant annet ønsker han få fred fra andre insattes musikk, han vil skrive når han selv vil, men klager på den myke pennen han har fått utdelt. Den kan påføre han muskelsykdom i hånden står det i klagebrevet til fengselsvesenet.

– Den patetiske terroristen klager på hyppige nakenransakelser og konstant overvåking. I et brev på 27 sider klager han på det meste rundt forholdene på cella. Begynner virkeligheten og de grusomme handlingene å innhente Norges farligste fange?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oLnIkg3f_hE[/youtube]

Mannen som er skyld i Norgeshistoriens verste terrorhandling på norsk jord i moderne tid er misfornøyd med forholdene. Han vil aller helst skrive, ofte og mye. Han vil spre sitt ekstreme syn på verden til de som finne dette givende og interessant.

Han vil spre ondskap, død og enda mer terror så snart han får en sjanse.

Dessverre har han sine trosfeller.

77 mennesker drept av ren ondskap. 8 av bomben i Oslo sentrum, 69 drepte på Utøya. De fleste skutt på kloss hold i hodet og bryst. Norge blir aldri det samme etter 22. juli 2011.

Terroristen klager på at han blir overvåket og ikke får skrive når han vil.

– Mange hundre familier har blitt berørt på en eller annen måte etter 22. juli. Noen går til gravene med tårer i øynene, blødende hjerter og i bunnløs sorg etter tapet av de som betydde så mye.

Den patetiske, lille, grusomme og ondskapsfulle fangen klager på at han ikke får de riktige radiokanaler og kald kaffe siden han ikke få ha en termos på cella.

I mange hjem rundt om i Norge står senger tomme, fordi så mange ikke kom hjem den fredagen da ren ondskap rammet oss. Terroristen ville ramme demokratiet generelt, Arbeiderpartiet spesielt.

Han ville aller helst kappe hodet av tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland, og drepe AUF leder Eskil Pedersen etter å ha avhørt og torturert ham.

Jeg er helt overbevist om at mange kjenner på hatet, enda vi snudde kinnet til og stod sammen i sorgen da smertene og sjokkert var som verst. Nå, 16 måneder etter, begynner sinnet å boble.

Vi ønsker ikke å forholde oss til mennesker som er i stand til å drepe norske flotte ungdommer som er i sitt livs viktigste periode i livet. Mange av de ble skutt og drept med rå vold.

Om masse-drapsmann velger å avslutte sitt litt patetiske liv, så skal jeg personlig heise det norske flagget og rope et rungende hurra!

Visste du at Ila fengsel og forvaringsanstalt på ny har gitt fangen muligheten til å skrive igjen?

Hva synes du om det egentlig?

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber er singel! Snart kommer han til Norge!

Om 158 dager får alle "Beliebers" med billetter til Telenor Arena se Justin Live in konsert. Et show som aldri...

Kvinner utnytter kåte og naive menn på julebordet!

Jeg har sett på damer så lenge jeg kan huske. På rumper, øyne, pupper og lår. På hele kroppen på...

Lukk