[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PPU4UN03t7E[/youtube]

 

En martyr er en som er villig til å dø for saken, for sin religion og overbevisning. Ikke nødvendigvis en terrorist, det kan også være en kvinne, eller et barn. Selvsagt oppfattes det som en terrorhandling fra andre.

 

– Selvmordsbombere er en av de vanskeligste former for angrep å beskytte seg mot, fordi plassering og sprengning skjer på samme tidspunkt. For å hindre gjentagelser av flykapringene under terrorangrepet i New York i 2001 er det innført strengere kontroll med flypassasjerer, og spesielt med adgangen til å ha med skarpe gjenstander inn i fly.

– Selvmordsbomber benyttes dels fordi det kan være enklere å gjennomføre et angrep på et gitt sted på denne måten enn å plassere en bombe som utløses med former for tidsstyring eller fjernkontroll, dels fordi selve offer-handlingen i enkelte miljøer har høy status og dels fordi det tilsynelatende er den eneste løsningen på en konflikt i en fortvilt situasjon.

– I enkelte tilfeller har selvmordsbombere blitt avslørt kort tid før de skal utløse bomben, gjerne på grunn av unormal oppførsel. Ofte har de allikevel klart å utføre angrepet, ettersom bombene er laget slik at de raskt kan utløses. Sikkerhetsstyrker har i situasjoner hvor de avslører en mulig selvmordsbomber et meget vanskelig oppdrag, ettersom den vanlige prosedyren med å skyte mot kroppen kan utløse bomben eller gi bomberen den brøkdelen av et sekund som skal til for å trykke inn utløseren. En vanlig strategi er derfor at sikkerhetsstyrkene instrueres i å skyte mot hodet for å drepe den mistenkte umiddelbart.

I de fleste land der selvmordsbombere opererer er det varm, mellom 25 til 45 grader. Hver eneste dag på denne tiden av året i hvertfall. Hvorfor skal de på død og liv dø i ett sett? Kan de ikke heller legge religionen litt til side. Kjøpe seg en avis og reflektere over livet sitt.

Hva er poenget med å være martyr. De tror kanskje de kommer til paradis eller et enda bedre sted med kåte jomfruer som bare vil ha pikk.

London rammet av terror i juli 2005 Foto: Dagbladet.no

 

Mer enn 100.000 britiske muslimer støtter terror på hjemmebane…

Jeg er sjokkert og trist over hvor mye vold, terror og ødeleggelser religionen gir.

Sunni-  og shiamuslimer,  muslimer, kristne, budisme, hinduisme osv samme bråket med dem alle. «Kom igjen la oss sprenge oss selv igjen i dag da dere!, PÆNG!!

Hvorfor det?

– Kan ikke disse menneskene heller stikke en finger i jorda, eller i sanden da der disse bor. Og ta seg 5 jævla viktige minutter. Når man ser TV bilder fra muslimske land, som Afghanistan, Pakistan, Iran, Egypt, Jemen og Irak, så ser du aldri en kvinne. I hvertfall veldig sjelden, og om så er så er hun så tildekket at det like godt kan være en mann.

Det er 30 grader i skyggen. Gå og ta dere en øl da for svarte…

Neida, her skal det drepes, og aller helst så mange som mulig. «Ryker jeg med så får det heller være. Drepe en amerikaner eller annet søppel fra vesten . YES!»

-Bombene kan bestå av sprengstoff som er festet på kroppen til bomberen eller ligger i en veske, eller av et kjøretøy eller fly som krasjes inn i målet. I førstnevnte tilfelle består bomben normalt av høyeksplosivt sprengstoff kombinert med metallskrap, spiker eller lignende som fungerer som splinter.

Amerikanere er på ingen måte bedre enn alle muslimer, det er en grunn til alt hatet, så misforstå meg rett. USA drar dette hatet sammen med Israel, inn i en tid som er den verste vi har hatt i moderne tid etter 2. verdenskrig.

Men å sprenge seg selv i lufta i håp om at så mange som mulig, uskyldige mennesker- barn og kvinner, spiller ingen rolle, blir drept. Er i hvertfall ikke med på å støtte opp om fred og forsoning mellom lander i evig konflikt og hat for å si det mildt.

– Jeg er bereist, men holder meg av en eller annen grunn i Europa. Kan godt være at underbevisstheten min sier i fra. Ikke dra til land som fostrer selvmordsbombere. Da sier du sikkert, ja men se på Sverige da! Der gikk det jo av en bombe. Ok, det gjorde det, men heldigvis var det et offer bare, og det var han som planla og ta med seg en hel drøss med svensker i døden.

Det betyr at ingen er trygge for hverken selvmorsbombere, eller andre terrorister som vil drepe så mange vestlige mennesker som mulig.

Osama Bin Laden er svært sannsynlig død. Det betyr absolutt ingenting. Det er de som ønsker å finne disse kåte jomfruene i et eller annet innbilt paradis ennå, og de er mange.

Som sagt så er det veldig varmt, kan de ikke ta noen dager fri og reise til havet og ta seg en dukkert, og kjøle seg ned fra alt hatet?

For de fleste i Midtøsten ville de sett rart på meg, og sikkert skallet meg rett ned om jeg i det hete tatt nevnte det å «chilen» litt.

Når og hvor smeller det neste gang?

Vargas

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10086800

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10086756

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10086652

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Biseksuell- er det en legning eller bare lyst?

Det å kjøre to fil på en gang er spennende for de som har tiltrekning til begge kjønn. Og det er...

Narkotika bør legaliseres

  Cannabis er det fortsatt ulovlig å være i besittelse av i Norge. Allikevel har nesten 50% av Oslos befolkning...

Lukk