Terry Connor Wolves manager for 13 kamper.

Mick McCartys assistent, Terry Connor er mannen som skal prøve å berge Wolverhampton Wanderers de siste 13 kampene i Premier League. Mr Morgan, som eier den tradisjonsrike klubben har ikke lykkes i å ansette noen ny manager på kort kontrakt for bare ut sesongen.

Han vil få med seg Steve Weaver og keepertrener Coach Pat Mountain ut sesongen.

Selvsagt ønsker man at laget man er fan skal gjøre det best mulig. Men å erstatte manageren med assistenten blir et skritt fram og to tilbake. Da kunne man like gjerne beholdt Mick som sjef på Molineux ut året i stedet etter min mening.

Nå får man den samme stemmen som før på treningsfeltet og i garderoben. Ingen nye ideer eller nye tanker om endringer. Dette blir som en Mick McCarthy light utgave.

Jeg må innrømme at jeg er veldig skeptisk, og er redd at man kan vente på et nedrykk i mai. Med en ny og energisk manager på plass ville det vært et lite håp.

Jeg håper at mine ord blir gjort til skamme og at Wolves beger plassen i Premier League, intet ville gjort meg mer glad. Problemet med M&M er at de sannsynligvis sparker Terry Connor etter sesongen, enten det er i Championchip eller Premier League.

Da er nemlig Wolverhampton Wanderers en attraktiv klubb å bli manager i igjen, spesielt om de har en av de 20 plassene i PL.

Uansett, jeg støtter TC av hele mitt hjerte og håper han får en suksessrik karriere som Wolves manager.

Lykke til Terry Connor!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Maria Mohn konsert i Gamlebyen Fredrikstad 24. februar

Maria Mohn (28) Foto: Maria Mohn - Noen mennesker imponerer i alt sitt virke. Jeg lar meg sjeldent imponere, men...

And the OSCAR goes to…

  Verdens dyktigste kvinnelige skuespiller Meryl Streep kan komme til være en av Oscars store vinnere i Oscar utdelingens 84. show....

Lukk