The FML-Show når nye høyder!

Norges mest spennende nye YouTubere, Marthe og Fredrik i «The FML-Show» har rundet 17.000 følgere, har debutert online på D-Play TV i Dway, og stormer videre mot nye høyder. 

Vlogen som er kalt: «Instagram styrer forholdet vårt» har blitt vist hele 134384 ganger, siden 10. juli. Det er imponerende nok, all den tid mange nordmenn har ligget på stranda eller oppholdt seg i vannet – gjennom tidenes varmeste sommer.

YouTuberne i «The FML-Show» har kommet for å bli, og de påstår selv at de fortsatt er i en bratt læringskurve, og i starten på en drøm som er iferd med å gå i oppfyllelse – med et profesjonelt management på plass.

The FML-Show når nye høyder!
Hentet fra fra dagens sending på Dway

Hva gjør nettopp FML-Show så populære på videonettstedet YouTube, spør du deg selv kanskje? Her er det nok flere svar, men det viktigste er nok at paret er ekte, det er lite som er tilgjort eller lite troverdig for å få publikum og seerne med seg. Det er ‘hel ved’ godt håndverk, med ærlige svar – hver gang i alle videoer.

I tillegg er paret både morsomme, flinke, flotte og en hardtarbeidende duo som vil lykkes.

Kjæresteparet er også dyktige til å få fram tema som seerne og følgerne er opptatt av og som de liker å høre mer om. «The FML-Show» scorer høyt på å føye seg etter massene og svare på spørsmål som blir stilt i kommentarfeltet. Til tross for at det er flere hundre kommentarer på hver video.

Å være ydmyk og vite hvor man selv kommer fra, tror jeg er en viktig egenskap som duoen ønsker å sette fokus på – til tross for en enorm suksess siden starten i februar i år.

Om du har et ønske eller to, om hva du mener Marthe og Fredrik skal ta opp i sine nest videoer, lover vi å overføre ønskene direkte – om du er snill å skriver om det i kommentarfeltet nedenfor. Eller om du har spørsmål som så langt ikke er besvart gjennom duoen mange videoer, kan det hende vi kan avsløre noen få hemmeligheter.

Det du trenger å gjøre, for å få nye oppdateringer fra Norges nye YouTube-stjerner, er selvsagt å følge «The FML-Show» gratis på YouTube ved å trykke på bjella til høyre i denne linken. 

Jeg kan garantere vår lesere at vi vil fortsette å følge med og dele av YouTubernes videre suksess.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vinner du aldri?

Vinner du aldri? Min gamle far satt med lokalavisen i fanget og studerte nøye en hel haug med tall, i...

Nett-kriminelle søker ensomme nordmenn

Nett-kriminelle søker ensomme nordmenn. Mange hundre nordmenn går i felle hver eneste år. Årsaken er sammensatt og kompleks, fordi man...

Lukk