Om du skulle prøve å forstå hvordan vikingene levde for mange tusen år siden ville du bli overrasket over hvordan de levde og hvordan de overlevde.

 Nå er TV serien V I K I N G S her, den vil kunne gi deg et lite glimt om hvordan livene deres kunne ha vært, på godt og vondt. Vikingene har et frynsete rykte verden over, men de hadde nok også gode øyeblikk med sine familier skulle man tro.

Du har selvsagt hørt om «Game of Thrones», VIKINGS lages av det samme store produksjonsselskapet HBO. Dette er også en TV-serie. VIKINGS kommer til å gå på velkjente History Channel.

– Serien handler om den norske vikingen Ragnar Lothbrok, spilt av Travis Fimmel (33). Fimmel er fra Australia, en tidligere modell for underbukse-giganten Calvin Klein, men får altså sitt livs rolle i denne storslåtte serien om vikingene.

Om vi nordmenn er stolte av våre forfedre er jeg ikke så sikker på, de tok ingen fanger, men voldtok og drepte det de kom over for å få tak i verdier og mat. Det er en kjent sak at vikingene som levde i ca år 1000 og noe før det, var et brutalt folkeferd som var lite siviliserte.

TV- serien VIKINGS er stort sett spilt inn i Irland, nettopp det landet mange av vikingene hadde sine tokt. Reiser man til Storbritannia og forteller at man er fra Norge, kan man lett havne i samtale om nettopp vikingene.

– Thorbjørn Harr spiller vikingen Jarl Borg, og det er Michael Hirst (62) som også er skaperen av den meget populære TV serien «Tudros» som mange kjenner fra NRK, som står bak TV serien VIKINGS.

Serien hadde premiere 4. mars, og tittel på sesong nr. 1 har blitt kalt «The storm is coming…»

Vargas

 

I samarbeid med Goviral

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves in desperate need of three points!

Wolves have not have a win since Christmas. If they lose against Millwall and Bristol City wins their match. Wolves will...

Er omdømmet til Tone Damli blitt skadet av blogg-saken?

Tone Damli er en av Norges mest fotograferte og omtalte kvinner. Da en blogger fant ut at han skulle spre litt...

Lukk