Lene Nystrøm er en av fire mentorer i årets «The Voice», og hun er overrasket over det svært høye nivå på deltagerne, og langt høyere enn i Danmark. Til høsten starter andre runde av den meget populære sang-konkurransen.

Vokalisten i «Aqua» var mentor i den danske utgaven av «The Voice» og hun sier til TV2 at de danske deltagerne ikke var i nærheten av det hun til nå har hørt av de norske. Sammen med Espen Lind, Sondre Lerche og Tommy Tee, er Lena altså eneste kvinne i mentor-gruppen- nettopp slik Hanne Sørvaag var det i første sesong.

Lene Nystrøm har ikke noe problemer med å være eneste jente- hun påstår selv å være veldig «guttete», og er som kjent eneste kvinne i «Aqua».

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eE_5euwBR5Q[/youtube]

Du husker sikkert konseptet i «The Voice», der mentorene sitter med ryggen til, når de først deltagerne skal vise hva de kan. Om en eller flere av mentorene snur seg- betyr det at de liker hva de hører, og gjerne ønsker å ha med den konkrete deltageren på sitt lag.

I første sesong var det Martin Halla som hadde Magne Furuholmen som mentor som vant.

De fire mentorene er alle svært markante skikkelser som har gjort seg positivt bemerket innen musikk-Norge og de har solgt mange millioner album, mottatt en rekke priser for sine prestasjoner. Tommy Tee er Norges mest kjente DJ og plateprodusenter. Tommy Tee har hatt sitt egen radio-program «National Rap-Show» på NRK P3 i mer enn 17 år.

De tre andre mentorene er blant de mest selgende artister i Norge- de har lang erfaring med hver sin karrière, og bør derfor være svært godt kvalifisert til å finne Norge nye «The Voice» vinner.

«The Voice» kommer på TV2 i løpet av høsten 2013

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kenny Jackett blir ny manager for Wolves!

Kenny Jackett (51) er kanskje ikke det mest kjente trener navnet, men det er liten tvil om at det er...

Du har vel ikke tenkt å gifte deg?!

Du har vel ikke tenkt å gifte deg?! Sommeren er ofte  den tid på året der mange par velger å...

Lukk