Verdens lykkeligste Therese, tok gullet foran nesa på sin gode venninne Marit Bjørgen (32) på 10 km fri-teknikk i VM. Marit var favoritt, men hadde ikke dagen- da måtte det bli den flotte 24 åringen fra Dalsbygda. 

– Norske jenter har knallsuksess i VM i Val di Femme i Italia. Mye takket være Marit Bjørgen og Therese Johaug (24). Også meget sterk innsats av Heidi Weng (21). «Halve Norge» er på plass i den vakre byen og heier de flotte norske jentene fram til suksess.

– Therese Johaug er i ferd med å bygge sin merkevare allerede. Som mange vet har de tidligere heltene Dæhlie og Ulvang gjort stor suksess med egne tekstil-merkevarer med million overskudd. Begge de to skiløperne kom ikke i gang før rett etter at karrieren var over. Therese er allerede i gang, og i en alder av 24 år kan hun bli betydelig rikere enn de fleste.

Therese Johaug har kommer med fire forskjellige hanske typer til bruk for skiløperer, proffe som amatører. Dette er så kalte racingmodeller, disse er laget i samarbeid med Panorama Design, Therese og Small Nordic AS.

Therese Johaug (24) Foto: Jarle Nyttingnes

– Alt peker i riktig retning for den meget positive, blide og knallsterke jenta fra Dalsbygda. Fortsetter hun å trene like mye, like riktig og i tillegg har lysten til å gå fort på ski, vil hun om få år være den nye ski-dronninga når Marit legger opp.

I tillegg har Johaug gode og kloke folk rundt seg som får henne til å ta smarte og riktige valg. Hun skal blant annet ha takket nei til et tilbud om å være kvinne-langrennssportens svar på Petter Northug, et leskedrikk produsent var villig til å betale et sekssifret beløp på bordet.

Therese vet hva hun gjør, og framstår som svært profesjonell i det meste hun foretar seg. Mulig burde hun ha vært litt mer «klovn», og laget litt mer sirkus for å skaffe større overskrifter om seg selv, vinner man ski-løp  så er det god butikk å være litt «Northug».

Den ferske verdensmesteren velger å gå sine egne veier og gjøre ting på sin måte. Therese Johaug kommer til å bli stor på alle måter, og det er derfor gledelig å kunne se på henne som det norskeste av det norske.

– En jente fra bygde-Norge som er oppvokst på en gård og som vet hva hardt arbeide er. En fantastisk representant for unge norske idrettsutøvere som alle jenter og gutter bør ha som sitt forbilde.

– Alt den blide jenta tar i, og det hun velger å legge sin sjel i- i form av butikk og forretninger blir suksess fordi hun er så ung, så rask på ski, og i tillegg har en merkevare ute på markedet. Hun er faktisk allerede verdt sin egen vekt i Gull.

Et lite stykke Norge.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Langvarige konflikter mellom foreldre er omsorgssvikt

Barneombud, Anne Lindboe Foto: Aftenposten.no Barn kan bli syke av å ha foreldre som ikke er venner, og som bruke...

Slutt mellom Tone Damli og Aksel Hennie

I følge flere norske og svenske medier er det nå slutt mellom Tone Damli (24) og Aksel Hennie (37). Super-paret...

Lukk