Norges ski-prinsesse, VM vinner i Holmenkollen på 30 km i 2011, og en av verdens beste skiløpere, Therese Johaug kommer nå med eget design. I første omgang kun med kvalitets-hansker.  

Den sprudlende blondina fra Dalsbygda har planer om å gjøre mer enn bare hansker, men er svært fornøyd med å få sitt eget navn på ski-hansker av ypperste kvalitet.

Nordmenn er ikke bare født med ski på bena, de er også best på å hylle sine helter, de som viser konkurrentene vinterveien.

– Derfor har hun vært med på å utvikle sin egen kolleksjon av ski-hansker som nå blir lansert. I første omgang lanserer Johaug fire racingmodeller, disse er laget i samarbeid med Panorama Design, Therese og Small Nordic AS.

Therese Johaug (24) Foto: Jarle Nyttingnes

– Bjørn Dæhlie var raskt ute med sitt utstyrs-merke når han la skiene på hylla, det har blitt til millionbutikk. Therese har selvsagt alle forutsetninger til å lykkes på samme måte, siden hun starter å bruke og markedsføre sitt produkt som en av de beste innen skisporten.

24 åringen vant like godt løp under under den nasjonale åpningshelgen på Beitostølen.

Marit Bjørgen (32), selveste ski-dronninga- og polske Justyna Kowalczyk (29) skal få kjørt seg skikkelig denne sesongen om de skal klare å tukte Durasell-kaninen fra IL Nansen.

De viktige konkurransene står i kø denne vinteren.

World Cup sammenlagt er alltid viktig. Så er det den berømte Tour de Ski i desember. Før det hele skal avsluttes med VM i Val di Fiemme i Italia fra 20. februar til 3. mars 2013.

Therese Johaug kan ta over troene etter Marit denne sesongen, så god er hun faktisk. Med eller uten «Johaug- hansker».

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber med tre priser på American Music Awards

Verdenes største artist i skrivende stund er selvsagt selveste Justin Bieber (18). Denne helgen tok han like godt med seg...

Gazas innbyggere gråter blod, kvinner barn igjen blant ofrene

Mer enn 1400 sivile mennesker ble drept sist gang Israel gikk til brutalt angrep på innbyggerne i Gaza. Det er 4 år...

Lukk