Norges ski-prinsesse, selveste Therese Johaug (25) kan være hovedleverandør av blant annet truser til landslaget før OL-sesongen i 2014 som skal arrangeres i iskalde Sotsji i Russland. 

– Før neste sesong går i gang skal en avtale være undertegnet. Swix som hadde opsjon på å få være hovedleverandør av alle typer antrekk til ski-landsalget har ikke valgt å benytte seg av denne.

Therese Johaug har levert et selvstendig bud på å få lov til å være offisiell leverandør av hansker, truser og sokker til den norske troppen som skal tapetsere pallen i OL 2014.

Fra før har Johaug en avtale om å levere hansker via et samarbeid ski-esset gjør med Panorama Design og Small Nordic AS. Her er det snakk om fire forskjellig hanske-modeller.

– En jente fra bygde-Norge som er oppvokst på en gård og som vet hva hardt arbeide er. En fantastisk representant for unge norske idrettsutøvere som alle jenter og gutter bør ha som sitt forbilde.

– Alt den blide jenta tar i, og det hun velger å legge sin sjel i- i form av butikk og forretninger blir suksess fordi hun er så ung, så rask på ski, og i tillegg har en merkevare ute på markedet. Hun er faktisk allerede verdt sin egen vekt i Gull.

– Norge ski-kjæledegge kan bli den rikeste kvinne i Norge på sin idrett. Hovedsaklig fordi hun er en av de beste i verden, men også fordi hun har en god plan på det hun gjør, både i og utenfor skisporet.

25 åringen fra Dalsbygda har vetorett på alle tekstiler som bærer hennes navn. Ingenting kan produseres og selges uten at hun har gitt  grønt lys for at produktet er som hun ønsker.

Både kvalitet og design har Therese 100% kontroll på, og er både kompromissløs og steinhard i alle faser av produksjon av sine produkter. Kun på den måten kan hun stå inne for de produktene hun selger.

Om hun får avtalen om å levere sexy truser til landslaget blir snart avgjort, nå spørs det vel om truser som skal brukes i den russiske vinterkulde på død og liv må være så sexy.

Therese Johaug kan bli den nye ski-dronningen etter sin gode venninne Marit Bjørgen, men hun kan også bli en svært holden kvinne om nye avtaler med mektige aktører går hennes vei.

Therese Johaug, et lite stykke Norge. En ekte vinner med gode holdninger og et fantastisk smil. Er det rart vi er stolte av henne når hun feirer sine medaljer?

OL i Sotsji starter 7. februar til 23. februar 2014.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
I litteraturen som i kjærligheten blir vi overrasket over andres valg

Kloke ord skrevet av den franske forfatteren André Maurois 1885-1967, som blant annet skrev den psykologiske ekteskapsromanen "Climats" i 1929. Muligens...

«Kast deg foran toget ditt jævla svin»

Slike brutale meldinger via sosiale medier, via sms, brev og sagt direkte opp i ansiktet av haterne. Mobberne som ikke...

Lukk