Therese Johaug- VMs mest sexy deltager? I dristig photo shoot. VM er i full gang, og Therese Johaug (24) har store planer om å vise seg fram, både som utøver og helt sikkert privat.

VM i Val di Femme kan bli den norske favoritten sitt største og viktigste mesterskap. Therese kan bli VM dronningen. 

– Det er som skiløper hun tjener penger, men det er som privatperson hun lever resten av året. Det betyr at Therese privat er også viktig. 24 åringen fra Dalsbygda er en forsiktig og beskjeden person, og sier det vi forventer hun skal si som en god representant for Norge i VM-sporet.

Er du singel og ønsker å være sammen med en jente som ligner på en “Durasell-kanin”, bør du legge an på den beste representanten fra IL Nansen, noen gang.

Mulig er Johaug Petter Northugs største motsetning.

– Ikke for det, jenta som så ut som en liten jentunge første gang hun var på TV har blitt voksen, og er ikke redd for å si i fra om det er ting som det er verdt å rope opp om. Marit Bjørgen er hennes beste treningspartner, og de to har et godt vennskapelig forhold også utenom idretten.

Treningstimene med selveste Marit Bjørgen har gjort synlige resultater hos Johaug, hun har fått synlig mer muskler og er nok raskere enn noen gang. Ikke en komplett løper ennå, men det kommer.

Therese Johaug- VMs mest sexy deltager? I dristig photo shoot.

– To av verdens beste kvinnelige skiløpere er i slekt med hverandre. Mødrene Kristin Bjørgen og Gro Johaug har slektsbånd som går åtte generasjoner tilbake i tid, i følge slektsforsker John Birger Krokan, som selv er i slekt med de to verdensmestrene.

– 24 år gamle flotte Therese Johaug har som kjent VM gull fra før, men hun vil selvsagt vinne igjen, og det gjør hun i Val di Femme. Mulig kan hun vinne flere gull. Hun har formen inne, og vil være blant favorittene i 30 km fri-teknikk som hun vant i VM i Oslo i 2011.

Therese Johaug er et lite stykker Norge, hun er elsket av en hel nasjon og kan klemme Kong Harald når hun selv måtte velge, hun er garantert velkommen.

Norges ski-prinsesse har kapasitet til å slå alle, VM er i gang. Den mest sexy og blideste deltageren er populær og norsk. Nesten 20.000 nordmenn står klar til å hylle den fantastiske skiløperen fra Os, hun er allerede på alles lepper før hun har vunnet noe som helst, så langt i dette VM.

Får hun sitt 3. VM gull i Italia?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sveriges mest leste blogger politianmelder netthets- Isak Lund vil skyte henne i hodet

Blondibella, eller Isabella Löwengrip (22) har i lengre tid blitt trakassert på nettet, akkurat på samme måte som mange norske...

Lukk