La det være sagt med det samme, House of Cards hadde ikke vært det samme uten hovedrolleinnehaver, Kevin Spacey som spiller «Frank Underwood«. Men det er forfatteren Michael Dobbs som har skrevet boken, som har blitt til en av verdens mest populære TV-serier, «House of Cards» kan du kunne følge via Internett-TV distributøren Netflix.

Dobbs var selv politiker under Margareth Thatcher, men fikk sparken og i ren og skjær sinne skrev han bok.

Initialene F.U var det første Dobbs skrev på det blanke første arket han begynte på etter å ha slikket sine sår for å ha blitt sparket av jernkvinnen personlig. Bokstavene som senere ble til hovedrolleinnehaverens navn, Frank Underwood.

Poltisk makt- hva er egentlig det?

Skuespilleren Kevin Spacy er kanskje den skuespilleren som treffer best på sin omtale om makt der den vises best. I maktens korridorer i Det Hvite Hus i Washington DC. Netflix-suksessen “House of Cards” er manges favorittserie, her er det utvilsomt makt som er den røde tråden.

last ned Kevin Spacey er Frank Underwood i serien «House of Cards»

Alle som vet hva som skal til å skape en karakter enten i film eller en serie, setter stor pris på Kevin Spaceys enorme styrke i denne serien. En kynisk jævel, men også en klok politiker som vet å sette seg selv på agendaen foran det meste for å få det som han selv vil.

Det politiske spillet spilles best av de som tør å ta sjanser for å nå til makten, så store sjanser at det vil gå ut over venner, medarbeidere, ja til og med familie.

Å være en dyktig politiker er kanskje vanskeligst der makten er størst, i USA er det mye makt å hente for de som ønsker den mer enn noe annet.

https://www.youtube.com/watch?v=ukKkju1WBGo

I 2013 var suksess-serien «House of Cards» den mest populære og mest sette TV-serie på Netflix.

Er det altså en serie du bør få med deg så er det denne. Du trenger verken ha nese for politikk eller være politisk engasjert for å elske «House of Cards». Du må bare like film, TV-serier og med det menneskelige relasjoner og maktkampen som kan være så nådeløs og brutal at den tar livet av de svakeste.

Sesong en og to går sin seiersgang via Netflix, men er du fan så vet du selvsagt at sesong tre er allerede i gang, og kommer allerede tidlig i 2015.

TV-serien er laget av Beau Willimon.

 

Foto: NRK.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Får du nok ut av livet ditt? Ikke vent for lenge!

Bronnie Ware, en australsk sykepleier som fikk jobbe med døende pasienter som bare hadde få uker igjen av livet, og...

Sexleketøy- mannens beste venn?

Du som har en kjæreste vet også hva vedkommende liker for å lykkes i jakten på den perfekte orgasme. Problemet...

Lukk