Knallsterke Myriam Lamare (38) er Cecilia Brækhus sin neste knalltøffe motstander. Brækus sin drømmemotstander, som nå har lagt opp, amerikanske Holly Holm slo Lamare i 2009 og det er hennes siste tap. Cecilie innehar weltervektbeltene i WBA, WBC og WBO.

Totalt har den tidligere mesteren slått knock out på 10 av dine motstandere. Hennes eneste kamp i år ble en seier over  Loli Munoz 30. november. Den franske bokseren har 22 seire og tre tap i sin karriére.

Norges tøffeste kvinne ønsker å gjøre 2014 til et av sine beste år, men innrømmer lett at kampen mot Lamare blir en svært tøff batalje. Til TV2 har Cecilia sagt at den franske veteranen er utvilsomt blant de tøffeste jentene der ute.

Kampen skal gå i Fredrikshavn i Danmark 18. januar. Selvsagt burde den ha gått i Telenor Arena, slik at bergenser kunne ha tjent sine penger på sitt yrke på norsk jord som alle oss andre nordmenn. Proffboksing er ulovlig i Nord Korea og i Norge. Forstå det den som kan.

Bergenseren har fått lovnader av sine gode venn, statsminister Erna Solberg om at alt skal gjøres for å få endret lovverket, slik at proffboksing blir tillat på norsk jord. Vi får se da vet du, hvordan det går. Må innrømme at skepsisen er enorm.

Cecilia Brækhus er den ubestridte verdensmester i boksing for kvinner. Den skal være god den som skal forsøke å ta fra den sympatiske, meget gode og flotte norske bokseren, og lykkes.

Kampen kan du se på Viasat Sport og Viasat4 eller ringside i Fredrikshavn.

 

Foto: Flickr/  FIGOsport.de

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Miley Cyrus kommer til Norge!

En av årets mest omtalte popstjerner ikonet Miley Cyrus (21) kommer til Norge neste år. Den tidligere Disney-favoritten som ble...

Snakk med barna om døden, og vær ærlig på spørsmål

"Til døden skiller oss ad." Alle kjenner den siste strofe i ekteskapsløftet. Døden er for noen det mest tabu man...

Lukk