Tights på kvinner over tretti? New York Times er en av de aller største nettavisene, og papiravisene i verden. Nylig kom en artikkel på trykk som satte sinnene i kok – over alt. Du som er over 30 år, bør altså ikke gå i tights. 

Kanskje ikke så rart heller det ble bråk heller, når Honor Jones, som forfattet innlegget påstår å vite at tightsen blir brukt av kvinner, for å vise seg fram som sexy, og bør derfor ikke brukes av kvinner over tretti. Dermed var spetaklet i gang.

Den fargerike skribenten, fantastiske Lene Wikander, lot ikke muligheten gå fra seg, til å skrive hva hun mente om denne saken i VG.no nylig. Lene skriver blant annet:

Når en av verdens ledende aviser syns det er innafor å fortelle fullvoksne damer hva vi kan og ikke kan ha på oss, er det på høy tid å gi hele redaksjonen en tupp i ræva. Jeg har bare en ting å si på et språk de forstår over there: Fuck off!

Lene Wikander/ VG.no

Tights på kvinner over tretti?
Foto: Wikimedia Commons

Selvsagt skal kvinner, uansett alder ikle seg akkurat det som passer dem, uten at andre, det være seg journalister eller nettaviser – måtte mene det motsatte. Tightsen er kommet for å bli en stund til, kvinner og nå også menn, bruker den på fritiden, på trening, i båten på fjellet eller hjemme i sofaen. Heldigvis er ikke fordommen så sterke og provoserende her hjemme som i USA, der alt skal være ungt, og «perfekt» hele tiden.

Tights på kvinner over tretti?

Mennesker som ikke er strømlinjeformede, har botox eller silikon stappet inn i hver hudfold som ikke er som den skal etter den amerikanske normen, blir snart stuet vekk. Den amerikanske presidenten, Donald Trump – et perfekt eksempel på hvor galt det kan gå. Fyren nærmer seg åtti år og er gul som en appelsin, har kritthvite plastikk-tenner som lyser opp så snart han åpner den skamløse kjeften sin.

Ære være Lene Wikander for hennes veltalenhet og pågangsmot. Jeg skulle ønske at flere kvinner hadde store nok baller til å tale maktarrogansen som råder, ute og hjemme – midt i mot, langt oftere.

Du som kvinne over tretti, bør finne fram den beste tightsen og gå i den hver dag den neste uka, bare for å markere styrke og gi et klokkeklart signal om at det er en selvbestemt rett i dette landet – og kle seg som man selv ønsker. Slik burde det ha vært for amerikanske kvinner også, helt åpenbart.

Også må vi for all del kle oss etter riktig fasong! Man har til og med utarbeidet egne skjema med geometriske formler for dette. Har du eplefasong må du skjule magen og har du pærefasong skal du kamuflere baken. Kvinner er vel for faen ikke frukt!

Lene Wikander/ VG.no

Lar du deg pille på nesen? Lar du deg styre av hva avisene eller enkeltpersoner måtte mene om hva som er in og ikke? Kanskje bør du gjøre som Lene Wikander, ta bladet, eller avisen i dette tilfelle – fra munnen og gjør deg selv til motpol mot «ekspertene», de mest arrogante av dem alle.

Dobbeltmoralens disipler, de forbanna amerikanerne.

Kilde: VG.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Trenger du raske penger?

Trenger du raske penger? Det kan være en gedigen tabbe, å søke kreditt hos de som kan gi deg penger...

Rakner det for Wolves?

Det som skulle være en parademarsj mot Premier League for de så suverene lederne i Championship, Wolverhampton Wanderers, har brått...

Lukk