Til den som har alt. Ønsker du å gi en ekstra spesiell gave til din kjære i år? Kanskje dere har ett et jubileum eller kanskje du er på jakt etter en gave til noen du kjenner som egentlig har alt fra før.

Har du noen gang tatt deg tid til å se opp på himmelen på en klar kveld for å se hva ser tilbake på deg? Stjerner, masse milliarder av vakre gnistrende enheter som virker tilsynelatende endeløse på himmelen.

Her om dagen kom jeg over dette med å kjøpe en stjerne til noen.  En kan får en stjerne oppkalt etter noen og om nå det kanskje ikke er helt offisielt så synes jeg dette var en ganske kul gave ide.

Til den som har alt...
Nathan Nelson via Compfight

Til den som har alt…

– Tenk å få en helt egen stjerne oppkalt etter din kjære eller en nær venn? Det er bare å finne din stjerne og så navngir du stjernen når du kjøper en stjerne. Etter at stjernen er navngitt vil du motta en fullstendig gavepakke full av tillegg og bakgrunnsinformasjon om din egen personlige stjerne.

En slik gave kan også være fantastisk perfekt for alle ambisiøse astronomer eller en som nettopp er begynt å interessere seg for stjernehimmelen.

Det kan også gjøre et fantastisk minnesmerke for en du har kjær på Valentinsdagen eller bare for å vise en person hvor mye den betyr for deg.

 Hva kan være mer romantisk enn å ligge utendørs i din egen hage med din bedre halvdel og lete opp stjernens koordinater og tenke på at det er min stjerne.

Morsomme gaveartikler for en som har alt. Så det er vel egentlig ikke noe å vente på. Kjøp en stjerne.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fleshlight- ditt drømmeprodukt også?

Fleshlight- ditt drømmeprodukt også? Det er nok ingen hemmelighet at tilbudet av sexlekesaker for menn er kanskje ikke den beste....

Skitur- gåtur, med hund i marka?

Skitur- gåtur, med hund i marka? Er du blant alle de som irriterer seg over at noen tar med seg...

Lukk