Har du merker den følelsen noen gang? At du blir tiltrukket av samme kjønn som deg selv? Allikevel er du i utgangspunktet heterofil.

Kan det være fordi man endrer holdning til mennesker etterhvert som man blir eldre, og blir mer åpen og klokere med årene?

Det er ikke lenger noe større problem for de fleste å stå fram som homofil eller lesbisk, men å like begge kjønn, kjøre begge filene på en gang er ikke så vanlig. Ihvertfall ikke i Norge.

Å være bifil er en legning der man liker begge kjønn og kan være sammen med både kvinner og menn rent seksuelt. Blir man tiltrukket, eller til og med forelsket i samme kjønn, behøver man ikke være hverken lesbisk eller homofil etter min mening.

Friseksuell er et godt ord som dekker det meste.

Kliner du med ei venninne på fest fordi du liker henne og dere har god kjemi, betyr ikke det at du er klar for å komme ut av skapet som lesbisk. Det er noe de fleste har gjort en eller annen gang når anledningen har bydd seg, vil jeg tro.

Menn som ser på sin kamerat som en potensiell elsker bør gå stille i dørene, det kan fort bli tatt ille opp. Da kan man gå så langt som å kalle seg homofil. Det er kort vei fra flørt til å stå løpet helt ut, men det må ikke bety at man skriver seg inn i foreningen LLH for det.

Er man ung og kåt er man samtidig nysgjerrig, også på samme kjønn. Bruk tiden fornuftig og følg hjertet ditt, ingen andre enn du selv kan bestemme over dine følelser, og det ervanskelig nok å kontrollere sterke følelser for et annet menneske.

– Går du rundt og er usikker på din legning er det smart å snakke med noen som står deg nær og som du kan stole på. Det trenger ikke å være foreldre, men andre voksne som du tror kan hjelpe deg godt på vei til å finne svar. Fastlegen din har taushetsplikt og kan svare på de fleste spørsmål du kommer med.

– Gode venner er alltid godt å kunne snakke med. De vil forstå om du velger å åpne deg. Det står respekt av å komme ut av skapet om du er lesbisk eller homofil, men ikke la din legning ødelegge for deg. Du er like mye verdt om du ikke er heterofil, du er elsket av mange, vær stolt av deg selv som menneske.

Uansett om du er opptatt av jenter eller gutter, eller begge deler. Sex skal være mellom to mennesker som begge ønsker det, uansett kjønn. Vis respekt for den som sier nei. Bruk alltid kondom.

Å være friseksuell gir store muligheter. Da har du dobbelt så mange å velge mellom enn den som er hetero.

Finn mere info her.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sosiale medier- har du tabbet deg ut på nettet?

  Det er menneskelig å feile, og vi lærer av våre feil.  Det var langt flere dødsulykker på veiene, i...

Vi mennesker burde gått i hi om vinteren, i dvale som bjørnen

Det er 234 dager igjen til sommeren er tilbake. I mellomtiden må vi bare glede oss og lengte. Lengte etter deilige...

Lukk