[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=12v6xv6TvdA[/youtube]

I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på jorden – Smestad. Her bor Tina og Bettina, de mest populære tenåringsjentene på hele ungdomsskolen.

Med et ungdomsliv bestående av blogging, gutter og fester går alt på skinner for de to jentene, helt til de står ovenfor et voldsomt problem. Innvandring.

Sjansen er stor for at mange bloggere, venninner eller jenter forøvrig kjenner seg godt igjen i denne filmen. Det er akkurat slik ungdommene i Norge anno 2012 oppfører seg. Til og med guttene er godt representert i denne filmen.

Du har selvsagt sett og hørt Tina og Bettina i full utfoldelse i TV2 programmet «Torsdagskveld fra Nydalen», der Thodensen og Williamson har briljerte i flere sesonger før de nylig takket for seg.

De framstår som ekte fjortiser,  (fjortis=er en ufarlig tilstand som rammer folk mellom 10 og 20 år. Siden man forandrer seg mye både innvendig og utvendig i denne perioden.)

Unge jenter kan være slemme mot hverandre, både på film og i virkelighet. Selvsagt inneholder denne filmen konflikter, vennskap, forelskelse, sex-prat og festing. Akkurat slik livet for de fleste ungdommer mellom 10 og 20 år opplever.

– Tina og Betina the movie er en film som gjenspeiler slik livet er for svært mange unge. Muligheten er stor for at mange foreldre og foresatte setter popkornet i halsen. En film som gir et innblikk i en tøff, hard og fiendtlig verden, blandet med humor og ekte vennskap.

I hovedrollen finner man Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen, Triana Iglesias og Else Kåss Furuseth.

Produsenter er  Tappeluft Pictures v/ Kjetil Omberg og Terje Strømstad i samarbeid med Jørgen Storm Rosenberg. Manus er skrevet av Espen Enger.

På en kino nær deg fra 7. september.

Kilde: Filmweb.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Høsten er tid for å lese gode bøker, de du ikke rakk i sommer

Når vinden suser rundt hushjørnene er det fint å tulle seg inn i favoritt-pleddet, med fyr på peisen og noe varmt...

Historien om tolleren Josef fortsetter Del VI

Josef satt i resepsjonen på Hotell Movenpick Amsterdam City Center sammen med resepsjons ansatt "Kris" og to politibetjenter fra Amsterdam politiet som...

Lukk