Ting gutter ikke liker at jenter gjør! Se Youtuberne gå nye veier! Marthe og Fredrik tar av på Youtube, nå bør du være med på reisen. Se alle videoene her – dette er YouTuberne halve Norge snakker om i framtiden. Følg duoen i FML-show du også! 

Ting gutter ikke liker at jenter gjør! Se Youtuberne gå nye veier!

Enten man underholder seere via blogg, TV, nett, Facebook eller andre sosiale medier, så er man med på å påvirke seerne. Kanskje er TV det mektigste, men snart er internett en større den av underholdningstilbudet ditt – da er det de største Youtuberne som sitter med all makt. Så er det nevnt. Ting gutter ikke liker at jenter gjør! Se Youtuberne gå nye veier!

Tenk så mye rart jenter/kvinner gjør, som gutter/menn ikke liker. Kjenner du deg igjen? The FML-show tar saken.

Ting gutter ikke liker at jenter gjør! Se Youtuberne gå nye veier!

 Fredrik og Marthe er duoen i The FML-show Foto: Thea Bekkedal

Å slå gjennom på YouTube, er kanskje noe av det vanskeligste man kan gjøre. Men Marthe og Fredrik er i ferd med å gjøre seg populær med fansen over hele landet.

Ting gutter ikke liker at jenter gjør! Se Youtuberne gå nye veier!

 The FML-show setter fingeren på tema som opptar folk flest, tema som mange har problemer med å snakke om, tema som er både tabubelagt og vanskelig for mange.

Se videoen og gjør deg opp en mening. Du kan også kommentere på videoene via deres populære YouTube-kanal. Bli en del av morgendagens kjendiser, ved å sette ditt preg på neste video. Ting gutter ikke liker at jenter gjør! Se Youtuberne gå nye veier!

Om få dager vil det komme nye videoer i en helt ny setting der duoen filmer fra steder de aldri har vært før. Vil du være med på reisen, bør du sørge for å abonnere på The FML-show sin YouTube-kanal. Vær med å ‘ringe i bjella’, så får du alle oppdateringer i det de blir publisert.

Både ros og ris mottas med takk – Vargas12.com videreformidler alle meldinger, både fra fansen og de som måtte være kritiske til konseptet.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Isac Elliot tilbake til VG-lista og Rådhusplassen!

Isac Elliot (17) tilbake til VG-lista og Rådhusplassen! Den finske superstjernen, kommer tilbake til Oslo og VG-lista, denne gang sammen...

Lukk