Du som er glad i fotball generelt, og kanskje engelsk fotball spesielt husker selvsagt de gode gamle Tippekampene på NRK. Den gang det fantes bare NRK.

– Engelske kamper med smekkfulle tribuner med energisk og ellevilt publikum som var villig til å gjøre hva som helst for at laget sitt vant. Det skrek med den stemmen som var tilgjengelig.

Spillere som hadde kjærlighet for laget de spilte på, jo det er sant de hadde det- og managere som var villig til å gjøre det meste for laget sitt.

Fotball er verdens største idrett, som får milliarder av mennesker til å følge laget i sitt hjerte livet ut.

– Den gang det var legender på benken, på laget og fansen både i England, Norge og i Europa forøvrig fant et lag å elske. Noen valgte Leeds, andre Tottenham, noen kanskje Liverpool fordi de var alltid gode. De hadde jo Kevin Keegan, Kenny Dalglish, Alan Hansen og Ray Clemence blant mange andre stjerner.

Eller kanskje Queens Park Rangers for den del, det var mange å velge i.

Det var lett å like de beste, da som nå.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5nuLGgcI8b8[/youtube]

Jeg valgte Wolverhampton Wanderers, noen jeg kjenner valgte Nottingham Forest.

Lørdag 24. november spiller de to tidligere gigantene seg i mellom igjen. Akkurat som i storhetstiden i Tippekampens glansdager.

– Fotball er ikke viktig med tanke på hva som skjer rundt om i verden, men la det være viktig nok til å se en gammel klassiker sammen med gode venner når du først får en anledning.

Tippekampen er like mye historie som legenden Brian Clough.

Wolves- Nottingham kan du se på TV2 Sport 24.11.12 kl 1600.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
I møte med mennesker har jeg møtt en sexolog, det var spennende…

Jeg er så heldig å få lov til å ta en prat med en av de mest interessante mennesker jeg...

Sexy Noomi Rapace i ny musikkvideo med Rolling Stones

Selveste Nomi Rapace, en av filmverdens største stjerner i løpet av kort tid. Hun slo utvilsomt gjennom som "Lisbeth Salander"...

Lukk