Har du også blitt litt bælfeit i ferien, og trenger gode råd for å skjule skavankene? Vel, det beste rådet jeg kan gi er å slanke seg. Men det er som kjent ikke det enkleste eller raskeste å gjøre om du skal på fest allerede til helga.

Så her er noen råd jeg fant i det fantastiske magasinet klikk.no

Magen er et problemområde for mange, og det er forskjellige teknikker som prøves for å skjule den.

– Den feilen som ofte gjøres, er at man kjøper for store eller for små klær, sier Hanne Rekstad, butikksjef på Høyer Solsiden.

Størrelsen er viktig

Noe av det viktigste for å skjule magen, er å kjøpe klærne i riktig størrelse.

– En del kvinner tror de er større enn de egentlig er, og kjøper for store klær. Da vil de se større ut, forklarer Rekstad.

Genseren skal ikke være for stor, men utsvingt ved mageområdet, og løs rundt hoftene. I tillegg er det viktig at det er litt lengde på den, siden korte topper har en tendens til å fremheve magen.

Det er også en lurt å fokusere på midjen, gjerne ved å bruke et belte. Skal du velge en jakke, velg en med litt lengde, som ikke stopper ved magen. En lang cardigan er perfekt.

– Boyfriendskjorte er sexy over en shorts, og med et belte i livet gir det et feminint uttrykk, sier stylist Sissel Feyling.

Jeg mener det er på plass med litt kurver, men når man ikke får på seg arbeidsantrekket etter ferien, eller man føler seg som en hvalross, da er det lov å ta grep, om ikke for andre så i hvertfall for egen helses skyld.

Vil du vite masse mer om hvordan det er smart å kle seg om man ikke har den ønskelig proposjonen se gå inn på klikk. no

http://www.klikk.no/mote/trender/article594458.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kredittkort venn og fiende

 BRUK KREDITT MED FORNUFT Mange forretninger tilbyr 9 måneder betalingsutsettelse på kjøp over en viss sum. Dette er et glimrende...

Manchester United- starten på slutten?

Manchester United, et av verdens mest kjente og beste lag for tiden. Men ikke det rikeste lenger. På langt nær!...

Lukk