TMZ – din bibel? Nesten samtlige større nettaviser finner sine «nyheter» et sted foran alle andre. Nemlig et av verdens største tabloide nyhetsavis, med millioner av lesere daglig.

Amerikanske TMZ.com. Startet av advokaten og TV-produsenten, Harvey Levin (65) allerede i 2005.

Alt som står i denne kulørte nettavisen, kan om et par dager, etter nøye vurdering og oversetting, stå i en hvilken som helst norsk nettavis. Inkludert Norges største, Verdens Gang. Hva som er viktige nyheter og ikke, tar ikke TMZ.com på sin kappe.

De trykker ALT, som de mener noen kan ha nyhetsverdi for noen. Og det er først og fremst celebriteter, musikere, skuespillere og politikere som først og fremst omtales. Felles for dem alle er at de er såkalte kjendiser.

Kjent for et eller annet. Eller bare utrolig attraktiv. Eller død. Det hjelper også.

TMZ.com er garantert manges bibel. Og disse lesere denne nettavisen hver eneste dag, kanskje flere ganger om dagen til og med.

TMZ - din bibel?

TMZ – din bibel?

Du ser det i de norske utgavene også. Eksempler som: «Du vil ikke tro det, vi lo oss i hjel» eller denne: «Internett kneler over denne videoen» og ikke minst denne: «Slik ser kjendisene ut i dag» klikk-monstre som skal selge annonser, totalt uten innhold.

Hos TMZ.com er alt anderledes.

Hardt arbeidende paparazzier jobber døgnet rundt; fordi de jobber midt i smørøyet. De har de mest kjente og for noen, kjære kjendisene i verden. Får du inn et utfordrende bilde av Kim Kardashian, vil mange blader, magasiner og nettaviser betale store summer for å få tak i bildet, snarest.

Det er det som er TMZ.com. 

Magasinet som går over lik for å få det aller beste bildet, de aller største og viktigste nyhetene ut til verden, raskest mulig. Det var selvsagt også herfra ryktene kom, da Prince dødsfall sakte, sjokkerende, men sikkert ble kjent for verden nylig.

Lest? Kjendiseri

Om Justin Bieber blir arrestert, eller en av Kardashian-søstrene er gravid, igjen – vil det være TMZ.com som trykker det først. Garantert. Om du var i tvil. Det er i USA det skjer.

Som ryktet sier. Alt er større der borte, også kundemassene til de aller største kjendis-nettstedene. Kjendisnyheter er big business og omsettes for milliarder av dollar, hvert eneste år.

Verdenes mest sexy artist Rihanna fikk grisebank av ex-kjæresten, Chris Brown. Nyhetene og bildet av blåveispiken kom på trykk. I din bibel, selvsagt.

Samme nettsted var først ute med Lady Gagas musikkvideo «Do What You Want«, og vil være ute med det aller siste, som verdenspressen – inklusiv den norske, kaster seg over så snart en nyhet er ute.

Hva som er en nyhet eller ikke, kommer an på hvor mange som ønsker å lese om det. Akkurat nå, i det 21. århundre er millioner mennesker mer opptatt av familien Kardashian, enn flyktningekrisen i Europa. Kanskje ikke så rart. TMZ.com er jo som sagt et amerikansk nettsted, så det er nok derfor …

Den eneste forskjellen på denne bibelen, TMZ.com, og den presten leser fra – er at førstnevnte ikke får plass på nattbordet.

Er TMZ.com også din bibel. Eller tør du ikke innrømme det?

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Alkohol – føler du drikkepresset på kroppen?

Kan du dra på fest, men kjøre begge veier? Edru? Da er du blant veldig få, for nordmenn tviholder på...

Premier League – handelen for neste sesong er allerede i gang!

Få serierunder før den mest eventyrlige og ikke minst overraskende sesongen i Premier League noen gang, er over. Ser det...

Lukk