Tone er ikke bare pen og veldreid, hun har en sexye stemme også. I den nye reklamen fra Spotify så høre vi Tone med «soveromstemme» legger ut om at hun har tatt over for Jonathan- hmm jaja, jeg skjønner godt det, men etter min mening tar hun seg bedre ut på TV:)

Jeg vet at det er mange jenter der ute som «hater» unge AAberge, (misunnelse?) men av gutta så er det vel få eller ingen som IKKE liker Tone. Jeg husker godt da hun kom inn i IDOLsirkuset sammen med bla Jorun Stiansen, hvor ble det av henne forresten? Tone var søt, veldig ung, og hadde en ok stemme. Men hun hadde også det glimte i øynene som gjorde henne lett å kjenne igjen etterhvert som tiden gikk etter IDOL.

Tone har laget seg et merke, et brand! De aller fleste ungdommer i Norge har hørt om henne, hun har gjort karriere på sin stemme og sitt utseendet. Hun er blant de fremste unge solo artistene vi har, og hun har også gjort det bra i Grand Prix sammenheng uten å nå helt til topps.

Nå har hun også flyttet sammen med ingen ringere enn selveste «Max Manus», skuespiller Aksel Hennie. Det florer jo bilder av de to i diverse kolørte og ikke kolørt presse. Og de er unektelig ett flott par!

Mange er nok misunnelig på Tone, sikkert pga suksessen hun har hatt, men også på utseendet. Tone er sjelden pen og jævlig sexye, det er jeg sikker på at jeg har med meg de fleste gutter og menn på, og  jeg er overbevist om at også jenter synes det, egentlig…

Tone er en glimrende ambasadør for Norsk ungdom, for musikk Norge, og ikke minst for Norske jenter!

Stå på Tone, You look great:):)

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
ABBA gjenforenes- Money money money?

KAN ABBA GJENFORENES?   Abba`s legendariske slager fra 1976 er vel minst like aktuell i dag som da den kom...

Det menneskelige Øye -sjelens speil?

  Det blir av noen hevdet at «Øynene er sjelens speil» og at de kan utvise frykt, glede, sorg, tristhet,...

Lukk