Hele Norges Tone er nå gravid med sin nye kjæreste Markus Foss. Paret ønsker ikke å kommentere graviditeten, men Tones manager gjennom en årrekke, David Eriksen bekrefter at Tone og Markus blir foreldre i løpet av våren 2014. 

Norges mest omtalte artist de siste årene har nok være IDOL-dommer Tone Damli. Etter bruddet med Aksel Hennie (37) var hun mer aktiv enn noen gang. Nå skal hun altså bli mamma etterhvert.

Markus Foss driver sitt eget konsulent firma og og er arving til firmaet Plantefoss AS. Han skal også være en meget habil rallykjører i følge nære kilder av paret.

Dessverre finnes det ondsinnede mennesker som ikke unner andre suksess. Tone Damli har stått rakrygget i stormen etter det overraskende bruddet med kjæresten gjennom tre år Aksel Hennie. Damli fortjener kred. for å være tøff nok til å stå i stormen og allikevel levere gang etter gang.

Hun har vært både IDOL-dommer,Slagerfestival deltager og samtidig som hun inngikk et samarbeide med det eksklusive danske merket Designers Remix.

En flott dame som har lykkes med sin karrière, men som har måtte tåle misunnelsen fra mange. Både i media og på sin egen blogg.

SPRETTEN: Tone Damli løfter på skjørtet i siste Costume. Foto: Jørgen Gomnæs/COSTUME

  Tone Damli (25)  Foto: Jørgen Gomnæs/COSTUME

Betingselskapet NordicBet la ut tidligere i år spillmuligheter for om Tone Damli skulle bli garvid i løpet av 2013. Det var det faktisk et titalls personer som har lagt inn noen Euro på i  innsats, det var et klokt spill som gav meget god avkastning.

– Tone Damli er en av Norges mest profilerte kvinner, en dyktig artist og vil bli omtalt i mange år, nettopp derfor er hun en interessant person å følge. Tone haterne, som dessverre det er svært mange av- kan gå å ta seg ei bolle.

Det er all grunn til å tro at smellvakre Tone Damli og kjæresten blir å se i den kulørte presse og dagspressen i årene som kommer også, både i Norge og i Sverige.

Her i fra er det bare å si gratulerer Tone og Markus.

Foto: Flickr/ Ernst Vikne

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Reality-serie du skulle ønske å få være med på?

Hvis du skulle kunne få velge blant samtlige Reality-serier av dem alle. Hvilken var ditt ultimate mål å vinne? "Parasdise...

Lukk