Tidligere Idol deltager, nå snart meget aktuell som Idol-dommer Tone Damli er en meget omtalt vakker kvinne. Fotomodellen, artisten og sangkonkurranse-dommeren er gjenstand for spekulasjoner i media.

– Nå har også spillselskapet NordicBet kastet seg inn i kjendis Norges innerste sirkler med å sette opp spill på om Tone blir gravid i løpet av 2013. Den sexy Sogndals jenta er som kjent sammen med skuespiller Axel Hennie.

– Tone og Axel er Norges største kjendispar og har vært det mest omtalte paret i den kulørte ukepresse siden de ble sammen. Nå vil nettselskaper tjene penger ved å sette opp spillalternativer for kunder som vil sette penger på parets private hendelser.

– I følge Lotteri- og stiftelses-tilsynet og norsk lov, er denne form for gambling forbudt å sette opp som alternativt spill. En lov det er nesten umulig å håndheve via Internett da serverne til slike nettsteder aldri er på norsk jord.

Tone Damli er en meget aktiv vakker dame.

– Hun skal synge for Sverige i Melodifestivalen og i tillegg ha en hektisk vinter som Idol-dommer. Alt tyder på at unge Damli ikke har tid til å en gang tenke på familieforøkelse med det første.

Hva synes du om at nettspill-selskap legger ut spill på kjendisers privatliv? Er det et billig PR stunt, eller spekulativ og umoralsk?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåtheten kommer krypende, og du bare må…

Alle mennesker blir kåte fra tid til annen. Noen mer enn andre. Hun merker at det er noe helt spesielt som kribler...

Lukk